Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Condiţia impusă de Clotilde Armand pentru ca Rapid să fie finanţată în continuare de Primăria Sectorului 1. Ce se întâmplă cu baza Pro Rapid

Condiţia impusă de Clotilde Armand pentru ca Rapid să fie finanţată în continuare de Primăria Sectorului 1. Ce se întâmplă cu baza Pro Rapid

Rapid

Comentarii

Clotilde Armand a explicat care sunt planurile pe care le are cu privire la finanţarea Rapidului, după ce l-a înlocuit pe Dan Tudorache, primar care a sprijinit puternic formaţia alb-vişinie.

Noul primar al Sectorului 1 este de acord ca Rapid să primească bani de la bugetul instituţiei doar în condiţiile în care formaţia din Liga 2 va ”presta” servicii pentru primărie, adică să ofere suport pentru antrenamentul copiilor din cel mai bogat sector al Capitalei.

"Dacă Rapid prestează servicii pentru primărie, adică antrenament pentru copiii sectorului, va fi plătit. Win-win. Doar dacă prestează servicii pentru comunitate.", a declarat Clotilde Armand, pentru Ziare.com.

Armand a vorbit inclusiv despre fosta bază sportivă Pro Rapid, care a ajuns într-o stare deplorabilă.

"Voi proteja aceasta bază sportivă, vom investi acolo. În Planul Urbanistic Zonal (PUZ) al lui Tudorache, era condamnată. Era trecută ca centru de business, de birouri.

Am luptat în instanţă împotriva PUZ-ului şi am caştigat de două ori. Am reuşit să suspendăm avizul de mediu pentru acest plan.", a mai spus primarul ales, conform sursei citate.

Clotilde Armand a câştigat un mandat de patru ani la Primaria Sectorului 1, în urma rezultatului votului din 27 septembrie, în defavoarea contracandidatului Dan Tudorache. 

Afla mai multe despre: rapidrapid bucurestipro rapidclotilde armandsectorul 1 

viewscnt
Articole similare