Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Condiţia pe care o pune Haaland pentru a semna cu Barcelona. Ce vrea "maşinăria" de goluri

Condiţia pe care o pune Haaland pentru a semna cu Barcelona. Ce vrea "maşinăria" de goluri

FC Barcelona

Comentarii

Erling Haaland (21 de ani), maşinăria de golguri a Borussiei Dortmund, e mare ţintă de pe piaţa transferurilor pentru Barcelona, dar atacantul norvegian a pus o condiţiei pentru a semna. Joan Laporta şi Mino Raiola, preşedintele Barcelonei şi agentul lui Haaland, s-au întâlnit la Torino şi au discutat despre transfer.

Condiţia pe care o pune Haaland pentru a semna cu Barcelona. Ce vrea "maşinăria" de goluri

În vara lui 2022, Erling Haaland va fi poate cel mai căutat fotbalist din Europa, având în vedere că va fi activă clauza de reziliere de 75 de milioane de euro din contractul cu Borussia Dortmund. Lista cluburilor care-l pot transfera s-a redus la patru, după declaraţiile agentului lui Haaland, iar Barcelona e una dintre ele.

Mino Raiola şi Joan Laporta s-au întâlnit la Torino şi au discutat despre transferul lui Erling Haaland, dar preşedintele catalanilor a aflat că atacantul norvegian pune o condiţie importantă pentru a semna pe Camp Nou. Potrivit Sport, Erling Haaland a cerut ca Barcelona să fie calificată în grupele Ligii Campionilor pentru a avea o şansă să-l transfere.

Tânărul atacant e dornic de performanţă şi de trofee importante şi îşi doreşte ca viitorul său club să fie la linia de start pentru toate trofele.

Barcelona se află pentru moment pe locul 8 în clasamentul din LaLiga, cu 24 de puncte în 16 etape, iar catalanii joacă în play-off-ul Europa League după ce au fost eliminaţi din UCL. Barcelona va întâlni pe Napoli, iar dacă nu va reuşi să termine în primele 4 în LaLiga, singura opţiune de a juca la masa bogaţilor în sezonul trecut este să câştige Europa League.

Afla mai multe despre: haalandbarcelonaconditie 

viewscnt
Articole similare