Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Condiţia principală pe care trebuie să o aibă noul antrenor a lui Dinamo. Anunţul DDB: „Asta ne interesează în primul rând” + Mesaj pentru Jerry Gane: „Ştim ce e în sufletul lui”

Condiţia principală pe care trebuie să o aibă noul antrenor a lui Dinamo. Anunţul DDB: „Asta ne interesează în primul rând” + Mesaj pentru Jerry Gane: „Ştim ce e în sufletul lui”

Superliga

Comentarii

Jerry Gane a plecat de la Dinamo, iar membrii DDB au început deja căutările pentru un nou antrenor, care să salveze formaţia de la retrogradarea din liga secundă.

Fanii acţionari de la Dinamo se implică non-stop ca lucrurile să revină la normal din toate punctele de vedere. DDB a început deja căutările pentru un tehnician.

Alex Conovaru, membru DDB, a mărturisit că le pare rău pentru demisia lui Gane, dar că alegerea a fost una potrivită pentru momentul în care se află Dinamo.
„Îmi pare foarte rău pentru Jerry. Dar vorba aia rezultatele îl ţin pe antrenor. Mi se pare normal ce a facut. Ştim ce e în sufletul lui. E presiune mare la Dinamo. Marea majoritate din DDB nu îl mai doreau pe Gane. Sorescu ratează din dreapta, stânga, nu poate să îl înveţe Gane, asta e clar. Se caută un antrenor nou. Au fost multe comentarii la adresa lui Gane. De bine până la urmă DDB ţine în viaţă această echipă. Noi îi mulţumim lui Gane că a rămas când a fost neplătit atunci. Marea problemă a lui Dinamo este lotul acum. O să fie un şoc la echipă. Vedem ce facem cu Poli Iaşi, în Cupă etc”, a declarat Alex Conovaru, membru DDB, în direct la Look Sport.

„Să ştie să-i motiveze, să aibă treabă cu fotbalul, să lucreze mult la pshicul lor”

Întrebat dacă au găsit „varianta ideală” pentru Dinamo pentru banca tehnică, membrul DDB a mărturisit: „Nu ştim. Se discută în cadrul DDB. Fiecare vine cu propunere. Important este să vină cine ne dorim noi etc. Situaţia la Dinamo este cum este. Trebuie să aibă legătură cu fotbalul în primul rând, să ştie cum să-i motiveze, să lucreze mult pshicul lor, să ştie ce să le zică”.
Dinamo s-a trezit într-o situaţie grea în clasament, după ce în urmă cu câteva etape spera că va prinde play-off-ul. Echipa antrenată de Ionel Gane până luni seara a ajuns pe locul 14 în Liga 1, cel care duce la barajul de menţinere în prima ligă, cu 27 de puncte. Sub Dinamo mai sunt Hermannstadt, cu 23 de puncte, şi Poli Iaşi, cu 16 puncte.

Atac la adresa lui Pablo Cortacero. „Băiatul ăla din Spania”

 Acţionarul majoritar al lui Dinamo, Pablo Cortacero, şi-a anunţat revenirea în România, pentru "pentru a recâştiga controlul absolut al clubului în toate departamentele" şi "pentru a aduce din nou FC Dinamo Bucureşti 1948 în locul pe care îl merită să fie", printre altele. Spaniolul nu doreşte să cedeze acţiunile clubului, în ciuda situaţiei financiare dificile, şi e gata sa câştige şi procesul în care e implicat.
„Este o periodă complicată, a venit şi mesajul băiatului ală din Spania (n.r. Pablo Cortacero) . Pe data de 18 este înfăţişarea în tribunal. A mai minţit el că are COVID şi nu a venit, că a pierdut zborul dar, defapt, nu avea nimic. În povestea asta cu procesul nu are nici o şansă. E patron doar din vorbe”.


 

Afla mai multe despre: dinamojerry ganeddbpablo cortacero 

viewscnt
Articole similare