Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Condiţia supremă pentru ca Şumudică să ajungă la FCSB! Ce i-a transmis Gigi Becali în direct: ”E fratele meu, va fi lângă mine toată viaţa”

Condiţia supremă pentru ca Şumudică să ajungă la FCSB! Ce i-a transmis Gigi Becali în direct: ”E fratele meu, va fi lângă mine toată viaţa”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a anunţat că Marius Şumudică poate veni la FCSB dacă va fi acceptat de suporteri şi, ca o condiţie supremă, dacă va accepta să lucreze cu Mihai Stoica.

”L-am sunat pe Petrescu, dar nu mi-a răspuns. Vreau să-i felicit pe campioni. Merită titlul! E primul an în care îl merită cu adevărat. Noi am pierdut titlul cu echipele mici. Mie mi-era frică şi dacă jucam cu o echipă de Divizia C. Nu mi s-a întâmplat niciodată aşa.

Meciul cu CFR Cluj va fi ultimul pentru Mihai Teja. Încă nu ştiu cine va fi antrenor. Dacă suporterii nu-l vor pe Şumudică, atunci nu îl iau. Dacă suporterii îl vor vrea, atunci îl iau pe Şumudică. O să-i zic lui Şumudică să se ducă cinci antrenamente la Hagi, să vadă cum face el de joacă fotbaliştii dintr-o atingere.

Niciun antrenor nu o să-mi pună condiţii. MM Stoica este prietenul meu, este fratele meu, e singurul om cu care eu discut. Va fi lângă mine toată viaţa, dar MM nu ia hotărârile, eu le iau”, a spus Gigi Becali, la Prox.

Becali schimbă antrenorul! Teja, OUT! E Şumudică cea mai bună opţiune pentru banca FCSB?

Posted by Telekom Sport on Monday, May 13, 2019

Afla mai multe despre: becalifcsbsumudica,  

viewscnt
Articole similare