Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Condiţiile de la Bucureşti le-au pus capac la EURO? Naţionala Franţei revine şi declară: „Baza de pregătire nu a fost bună!”

Condiţiile de la Bucureşti le-au pus capac la EURO? Naţionala Franţei revine şi declară: „Baza de pregătire nu a fost bună!”

EURO 2020

Comentarii

Franţa a fost eliminată de la EURO 2020, după ce a pierdut la penalty-uri meciul disputat în optimi, pe Arena Naţională, cu Elveţia (3-3, 4-5 d.l.d.).

Naţionala nu a fost mulţumită de condiţiile de la Bucureşti, locul unde au fost cazaţi şi au jucat francezii.

Pe lângă hotel, Preşedintele Federaţiei nu a fost mulţumit nici de baza de pregătire, mai exact, de „Arcul de Triumf”.

„Să încheiem discuţia despre hotel. Nu am pierdut din cauza hotelului. În schimb, baza de pregătire chiar nu a fost bună. Asta trebuie să admit. Dar nu putem spune că, dacă am fi schimbat hotelul, nu am fi primit ultimele două goluri din meciul cu Elveţia... 

Când legi victoriile, totul e grozav la fotbal. Când pierzi e mereu vina altora... Nu sunt de acord cu asta”, a spus Noel Le Graet, conform L'Equipe.

România a primit organizarea a patru meciuri din cadrul Campionatului European din 2020 pe Arena Naţională din Capitală: Austria - Macedonia de Nord (13 iunie, scor 3-1), Ucraina - Macedonia de Nord (17 iunie, scor 2-1), Ucraina - Austria (21 iunie, scor 0-1), toate în Grupa C, precum şi partida din optimile de finală Franţa - Elveţia.

EURO 2020 | Sferturi de finală

Vineri 2 iulie

sfert 1: Elveţia - Spania (19:00, St Petersburg)

sfert 2: Belgia - Italia (22:00, Munchen)

Sâmbătă 3 iulie

sfert 3: Cehia - Danemarca (19:00, Baku)

sfert 4: Ucraina - Anglia (22:00, Roma)

Afla mai multe despre: euro 2020frantaelvetia 

viewscnt
Articole similare