Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Condiţiile în care Marius Şumudică s-ar reîntoarce la Rapid. Ce spune tehnicianul lui Gaziantep despre posibilitatea de a o antrena pe Dinamo

Condiţiile în care Marius Şumudică s-ar reîntoarce la Rapid. Ce spune tehnicianul lui Gaziantep despre posibilitatea de a o antrena pe Dinamo

Rapid

Comentarii

Marius Şumudică, în prezent antrenor la Gaziantep, a expus condiţiile în care ar fi dispus să se întoarcă la Rapid, echipă pe care a antrenat-o în trecut şi la care a evoluat în cariera sa de jucător.

Şumudică susţine că nu poate să vină la Rapid în momentul de faţă, câtă vreme giuleştenii se află în Liga a 2-a. Antrenorul afirmă că şi-a făcut un nume în fotbal iar, în acest context, nu poate veni să îşi desfăşoare activitatea, chiar dacă iubeşte şi respectă gruparea alb-vişinie.

Mai mult decât atât, Marius Şumudică s-a manifestat critic faţă de conducerea clubului de sub Podul Grant. Tehnicianul consideră caz unic în istoria fotbalului să numeşti un antrenor fără a avea un preşedinte în funcţie.  

”Nu ştiu dacă a fost ironic Măldărăşanu, dacă a fost ironic e treaba lui că aş fi spus eu că vin oricând. Eu nu pot să vin să antrenez Rapidul în Liga a doua în momentul de faţă pentru că am o carieră în spate, mi-am clădit acest nume, respect Rapidul, dar nu pot să vin...mai am 10-12 ani de antrenorat să o iau din Divizia B iar.

E clar că dacă Rapidul va intra în Liga 1, e o opţiune serioasă pentru mine. Este o opţiune serioasă dacă vor avea buget de transferuri, să facem o echipă profesionistă, să avem o bază de pregătire, mă gândesc să mă întorc oricând la Rapid pentru că e echipa pe care o iubesc şi niciodată n-am făcut un pas în spate. Dar niciodată nu voi putea să merg la Divizia B şi să antrenez. Am ajuns la un nivel, am muncit mult să ajung aici, sunt singurul antrenor străin, mi-e destul de greu, nu neaparat financiar că nu se mai pune problema la mine.

Îmi place să mă simt bine, prefer să nu câştig 100.000 euro pe lună, dar să-mi strige stadionul numele, mă simt mult mai bine, la mine acasă, în Giuleşti. Asta sunt, dar nu e momentul şi n-au un proiect normal, păi eu n-am pomenit în viaţa la o echipă de liga 1,2, 3 să numeşti antrenorul şi să cauţi preşedinte, n-am pomenit în viaţa mea, e în istoria fotbalului. Adică dacă preşedintele pe care îl aduci acum nu-i place de antrenor şi nu e compatibil cu antrenorul, schimbi antrenorul şi pui preşedintele să aducă altul?”, a explicat Marius Şumudică, pe aeroport, la plecarea din România în Turcia.

Referitor la posibilitatea de a o antrena pe Dinamo, Şumudică a răspuns în stilul lui caracteristic: ”Nu, tată! Mie îmi plac cârnaţii de Pleşcoi, mănânc în Giuleşti decât Chorizo.”.

Afla mai multe despre: marius şumudicărapiddinamogaziantep 

viewscnt
Articole similare