Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Condiţiile pe care le pune Messi pentru a-şi prelungi acordul cu Barcelona! Ce antrenor trebuie să aducă Bartomeu

Condiţiile pe care le pune Messi pentru a-şi prelungi acordul cu Barcelona! Ce antrenor trebuie să aducă Bartomeu

Lionel Messi

Comentarii

Leo Messi îi pune pe jar pe conducătorii Barcelonei şi amână prelungirea contractului cu actuala campioană a Spaniei.

Presa din Catalonia scrie că super starul argentinian a pus deja mai multe condiţii pentru a-şi da acceptul pentru semnarea unui nou contract. Prima dintre ele este una financiară, pentru că ”decarul” blaugrana, vrea o mărire de salariu.

A doua condiţie pare să fie legată de demiterea imediată a lui Eric Abidal, cel pe care Messi ”nici nu vrea, nici nu poate să-l mai vadă”, după cum scrie jurnalistul Alberto Rambla.

Messi a mai pus se pare şi o a treia condiţie. Poate cea mai importantă, scriu spaniolii. Argentinianul îl vre pe Xavi Hernandez pe banca tehnică. Legenda Barcelonei, actualmente antrenor la Al Sadd, ar urma să fie înlocuitorul lui Quique Setien, un tehnician pe care Lionel Messi nu îl vede drept unul de cel mai înalt nivel. Messi are în schimb mare încredere în Xavi, iar oficialii Barcei vor face tot posibilul pentru a-l aduce pe fostul mare mijlocaş pe banca tehnică a echipei de pe Camp Nou.

În conducerea clubului, tot la iniţiativa lui Messi, ar putea ajunge şi alte două nume importante: Carles Puyol şi Jordi Cruyff, mai scrie sursa citată.

Afla mai multe despre: messixavi 

viewscnt
Articole similare