Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Condiţiile pe care trebuie să le îndeplinească Sorescu pentru a fi lăsat să o părăsească pe Dinamo: ”Trebuie să înţeleagă asta” | EXCLUSIV

Condiţiile pe care trebuie să le îndeplinească Sorescu pentru a fi lăsat să o părăsească pe Dinamo: ”Trebuie să înţeleagă asta” | EXCLUSIV

Dinamo București

Comentarii

Deian Sorescu a fost la un pas de a o părăsi pe Dinamo în vară, însă nicio mutare nu s-a materializat, astfel că ”tricolorul” mai are de aşteptat până să plece din Ştefan cel Mare.

La începutul sezonului, Deian Sorescu părea cel mai valoros jucător din Liga 1. După trei etape, ”tricolorul” era golgheter, îi obţinuse două victorii lui Dinamo, care folosea majoritar fotbalişti de la echipa secundă, şi era dorit de FCSB şi mai multe echipe din Europa.

Între timp, cota acestuia a scăzut dezastruos. Un scandal cu Rednic a făcut ca tehnicianul să îi înmâneze banderola lui Torje, iar venirea unor jucători mai valoroşi decât cei prezenţi antrerior a făcut ca Sorescu să nu mai iasă la fel de mult în evidenţă.

Este clar că fostul căpitan al ”câinilor” vrea să părăsească echipa, iar Nicolae Dică a vorbit despre cum ar putea acesta să procedeze.

Secundul echipei naţionale i-a transmis lui Sorescu că, rămas la Dinamo, trebuie să se antreneze cât mai serios şi să ofere tot ce are mai bun pe teren.

Pe lângă un transfer în afară, Sorescu ar putea fi convocat înapoi la naţională dacă îşi îmbunătăţeşte prestaţiile. După forma slabă din ultimele meciuri, fotbalistul nu a fost chemat la ultima acţiune a României.

Condiţiile pe care trebuie să le îndeplinească Sorescu pentru a fi lăsat să o părăsească pe Dinamo

E un jucător care a cochetat cu naţionala, joacă la un club mare din România, Dinamo, dar care nu trece printr-un moment bun acum şi nici echipa nu-l ajută în acest moment.

Când echipa va avea evoluţii bune şi rezultate mai bune decât au avut până acum, cu siguranţă şi el, şi alţi jucători vor creşte în randament.

Nu poţi să câştigi singur un joc, pentru că noi avem un jucător... nici Messi nu poate să ia mingea de la portar, să dribleze 10 inşi, nu, depinzi de colegii tăi şi de asta spun că e important ca echipa să aibă rezultate pozitive.

În momentul când echipa are rezultate pozitive, doi-patru-cinci jucători pot să sară din acea echipă.

Orice jucător, nu doar Sorescu, trebuie să înţeleagă că a rămas la Dinamo, trebuie să se antreneze 100% în fiecare zi, să aibă un randament bun şi în următoarea perioadă de transferuri, dacă va juca bine, Dinamo să-l lase să plece.

Dar depinde foarte mult de el, trebuie să fie conştient că atât timp cât a rămas la Dinamo, nu ştiu motivele pentru care a rămas la Dinamo, trebuie să fie conştitent că trebuie să dea totul pentru echipă”, a declarat Nicolae Dică, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: dinamodeian sorescuromâniaechipa naţionalănicolae dică 

viewscnt
Articole similare