Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Condoleanţe, Gabi Tamaş! Tatăl fotbalistului a murit înaintea meciului CFR-Astra, însă jucătorul a insistat să fie pe teren

Condoleanţe, Gabi Tamaş! Tatăl fotbalistului a murit înaintea meciului CFR-Astra, însă jucătorul a insistat să fie pe teren

Astra Giurgiu

Comentarii

Înaintea meciului pe care echipa sa, Astra Giurgiu l-a disputat, duminică seară, la Cluj, fundaşul central al giurgiuvenilor, Gabi Tamaş, a primit una dintre cele mai dureroase veşti din viaţa sa: tatăl său s-a stins din viaţă.

Iosif Tamaş, tatăl lui Gabriel, suferea de câţiva ani de o boală gravă la ficat, iar în urmă cu cinci zile a avut o criză şi a fost transportat de urgenţă, de la Braşov, la spitalul Fundeni din Bucureşti. Tatăl său a fost şef al Poliţiei din Poiana Braşov şi omul care a avut cea mai mare influienţă asupra fotbalistului. Totdeauna i-a dorit binele fiului său, chiar dacă excentricul Gabi a avut sincopele sale.

Gabi Tamaş a primit vestea chiar înaintea meciului de la Cluj. Antrenorul şi colegii l-au întrebat pe fotbalist dacă îşi doreşte să meargă acasă, însă acesta a refuzat şi a insistat că vrea să joace. Gabi Tamaş a făcut un meci bun la Cluj, ca şi cum nu s-a întâmplat nimic, însă imediat după meci a demarat în trombă către Capitală.

"În primul rând îi spun condoleanţe. A fost foarte puternic, a jucat foarte bine. Nu ştiu câţi ar fi putut să joace după aşa tragedie", a fost mesajul lui Dan Petrescu pentru Tamaş, la finalul partidei de la Cluj.
 

Afla mai multe despre: gabi tamas 

viewscnt
Articole similare