Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Conducerea celor de la "U" Craiova îşi linişteşte fanii: "Nu am luat în calcul să ne disputăm meciurile în altă parte decât pe Stadionul „Ion Oblemenco”"

Conducerea celor de la "U" Craiova îşi linişteşte fanii: "Nu am luat în calcul să ne disputăm meciurile în altă parte decât pe Stadionul „Ion Oblemenco”"
Comentarii

Proaspăt instalat în postura de manager general al celor de la "U" Craiova, Victor Piţurcă a reuşit să convingă autorităţile locale de faptul că stadionul "Ion Oblemenco" are nevoie de o schimbare de gazon. Cu toate acestea, perioada în care stadionul se va transforma în şantier, nu va afecta programul competiţional.

Suprafaţa de joc de pe noul Stadionul "Ion Oblemenco" trebuie înlocuită cât de curând. După mai multe runde de discuţii, Victor Piţurcă şi apropiaţii săi au convins oficialităţile locale de această necesitate. Fanii olteni îşi puneau întrebarea unde va juca echipa lor favorită în aceasă perioadă în care va fi schimbat gazonul. Firma care a câştigat licitaţia a asigurat că întreaga operaţiune va dura aproximativ o lună de zile. Ca să nu fie afectat programul competiţional şi ca "U" Craiova să nu dispute meciurile considerate "acasă" pe alte arene din împrejurimi. Conducerea craiovenilor a decis ca înlocuirea propriu-zisă a gazonului să aibă loc în perioada 5 octombrie - 2 noiembrie, atunci când "U" Craiova nu are programată nicio partidă pe teren propriu.

"Clubul Universitatea Craiova nu a luat în calcul să-şi dispute meciurile în altă parte decât pe Stadionul „Ion Oblemenco”. Din discuţiile avute cu autorităţile locale înţelegem că pentru înlocuirea gazonului se ia în calcul perioada 5 octombrie - 2 noiembrie 2019, respectiv între meciurile Universitatea Craiova - Politehnica Iaşi şi Universitatea Craiova - Dinamo Bucureşti, perioadă de aproape o lună de zile în care Ştiinţa nu va disputa nici un meci considerat acasă. Înţelegem că soluţia aleasă presupune posibilitatea de a putea juca în termen de maxim 5 zile de la punerea rulourilor de gazon", se arată într-un comunicat trimis de olteni.

"U" Craiova evoluează pe terenul celor de la FC Voluntari, astăzi, de la ora 21, într-o partidă programată în etapa a Vlll-a. În clasament, formaţia din Bănie se află pe locul 5, cu 13 puncte.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare