Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Conducerea de la FC U Craiova 1948 a portretizat antrenorul perfect pentru echipa lui Adrian Mititelu: ”Sunt patru componente mari, nu le-am inventat eu!”

Conducerea de la FC U Craiova 1948 a portretizat antrenorul perfect pentru echipa lui Adrian Mititelu: ”Sunt patru componente mari, nu le-am inventat eu!”

FC U Craiova

Comentarii

Marcel Puşcaş, oficialul de la FC U Craiova 1948, a dezvăluit cum trebuie să fie antrenorul perfect pentru echipă din Bănie.

În această vară, FC U Craiova a reuşit să îl aducă pe banca tehnică pe unul dintre cei mai râvniţi antrenori din Liga 1, dar, după doar câteva luni, acesta a fost nevoit să plece de la club.

Presiunea uriaşă resimţită de Marius Croitoru în Bănie l-a motivat pe tehnician să îşi dea demisia, după o serie modestă de rezultate în campionat.

Deşi nu mai are antrenor de etape bune, Adrian Mititelu încă nu a instalat pe altcineva pe banca tehnică a echipei sale. Marcel Puşcaş a dezvăluit ce cerinţe are echipa din Bănie pentru viitorul antrenor. 

”Sunt patru componente mari, nu le-am inventat eu!”

”Acest antrenor care va veni va trebui, am avut discuţie şi cu Adrian Mititelu, trebuie să fie unul care să poată să se impună din toate punctele de vedere, nu doar pe o componentă a antrenamentului sportiv.

Sunt patru componente mari, nu le-am inventat eu, sunt în toate cărţile de când lumea. Patru sunt: fizic, tehnic, tactic, psihic. Bine, ficare dintre astea are subdiviziuni. Ce faci, cum faci, când faci... de aia e o ştiinţă.

Cu astea patru va trebui să se ocupe antrenorul şi trebuie să ştie din fiecare câte ceva bine”, a spus Marcel Puşcaş la Pro Arena. 

Afla mai multe despre: fc u craiova-adrian mititelu-marcel puşcaş 

viewscnt
Articole similare