Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Conducerea FRF, criticată pentru modul în care a ales noul selecţioner: "E un semn de întrebare"

Conducerea FRF, criticată pentru modul în care a ales noul selecţioner: "E un semn de întrebare"

Fotbal intern

Comentarii

Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Gino Iorgulescu consideră că membrii Comisiei Tehnice a FRF nu au experienţa necesară pentru a propune un antrenor la echipa naţională, cel mai potrivit în opinia sa pentru a ocupa postul de selecţioner fiind Cosmin Olăroiu.

“Din punctul meu de vedere, domnul Daum trebuia să plece mai repede sau nu trebuia pus. Eu am spus asta la momentul respectiv, dar nu am fost luat în considerare. Pe Contra eu îl apreciez ca antrenor, dar e un semn de întrebare pentru că un selecţioner are o mult mai mare responsabilitate, e altă meserie. În plus,  Comisia Tehnică nu e o comisie care să poată să propună la echipa naţională nişte antrenori de valoare pentru că nu au experienţă. În afară de Stoichiţă, care are un CV, ceilalţi nu au experienţă în domeniu, în fotbalul intern şi internaţional, să propună un antrenor, să-i dea sfaturi, să se consulte cu ei. Sunt atâţia foşti mari fotbalişti şi antrenori care nu au fost băgaţi în seamă şi nu e normal. Dar trebuie să-i dăm şi lui Contra şansa lui”, a declarat Iorgulescu.

Referitor la organizarea Ligii I, Olăroiu a afirmat că va propune unele modificări membrilor afiliaţi şi că îşi doreşte ca un membru al LPF să facă parte din Comisia Centrală a Arbitrilor, pentru a diminua numărul de greşeli de arbitraj.

“În ultimii doi ani campionatul a fost foarte animat, încercăm să-l perfecţionăm şi avem câteva idei. Vom face unele propuneri cluburilor. Discuţiile despre arbitri sunt justificate, pentru că sunt foarte multe greşeli. Trebuie să vedem dacă aceştia au valoare de Liga I şi trebuie să avem şi noi un membru în comisia lor, care îi judecă. Ne trezim că sunt greşeli foarte mari şi după o etapă apar iar în Liga I. Ar trebui să umblăm pe la regulamente să fie mai aspru pedepsiţi. Nu au înţeles că trebuie să fie pregătiţi, să nu mai fie greşelile atât de mari. Trebuie să facem ceva care să îi oblige mai mult pe aceşti arbitri”, a mai spus Gino Iorgulescu. 

Duminică, Federaţia Română de Fotbal (FRF) a anunţat că a ajuns la un acord de principiu cu tehnicianul echipei Dinamo, Cosmin Contra, pentru preluarea de către acesta a postului de selecţioner al României.

Afla mai multe despre: frflpfgino iorgulescucontracomisia tehnica 

viewscnt
Articole similare