Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Conducerea i-a "înţepat" pe fotbaliştii transferaţi la Dinamo: "Preţ cam mare, calitate mai mică". Promisiunile continuă în "Ştefan cel Mare": "Da. Urmează"

Conducerea i-a "înţepat" pe fotbaliştii transferaţi la Dinamo: "Preţ cam mare, calitate mai mică". Promisiunile continuă în "Ştefan cel Mare": "Da. Urmează"

Dinamo București

Comentarii

Preşedintele executiv de la Dinamo, Dorin Şerdean, a comentat ultimele evenimente din "Ştefan cel Mare". Oficialul susţine că nu are informaţii că jucătorii ar urma să-şi depună memorii. În plus, a afirmat că banii urmează să vină la Dinamo.

Dinamo e penultima în Liga 1 şi are probleme interne. Banii promişi încă nu au ajuns în club, în timp ce jucătorii şi Cosmin Contra sunt neliniştiţi. Totuşi, Şerdean a promis că 400.000 de euro vor ajunge la Dinamo în curând: 

"E o situaţie dificila, dar nu a fost niciodată uşor, la Dinamo e întotdeauna greu, e un club mare, ansamblu greu. Mergem înainte, soluţiile exista, suntem încrezători, sper să reuşim. Nu ştiu nimic despre intenţia jucătorilor de a-şi depune memorii. Exista astfel de lucruri când sunt întârzieri de plata, însă nu suntem singurul club din Liga 1 cu astfel de probleme. Trebuie să înţeleagă că este o situaţie grea pentru ţoaţă lumea, trebuie să iei decizii optime, dar nu la cald.

De insolvenţă se vorbeşte de vreo şapte ani, de faliment la fel, tot pentru că situaţia a fost grea, nu a fost cumpărat clubul că o bijuterie rara. Problemele din interior erau mari şi multe. Suntem aici să gestionam situaţia, vom face asta, nu laşam să se întâmple ceva rău cu Dinamo.

Da, urmează să intre 400 000 de euro în conturile clubului în următoarele zile", a spus Şerdean pentru ProX.

De asemenea, preşedintele a avut şi o replică pentru fotbaliştii dinamovişti veniţi în schimbul unor contracte foarte bune pentru nivelul Ligii 1: "M-aş limita la o apreciere strict legata de partea administrativă, economică. Din punct de vedere al raportului preţ-calitate... Preţ cam mare, calitate mai mică. Nu dă bine raportul acesta, dar nu pot eu să fac o estimare din punct de vedere sportiv, nu e domeniul de care răspund eu", a mai spus oficialul. 

Afla mai multe despre: dinamostefan cel mare 

viewscnt
Articole similare