Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Conducerea lui Dinamo, atacată de un fost jucător din Ştefan cel Mare: ”Management făcut pe genunchi, fără logică. E scenariu de film slab” | EXCLUSIV

Conducerea lui Dinamo, atacată de un fost jucător din Ştefan cel Mare: ”Management făcut pe genunchi, fără logică. E scenariu de film slab” | EXCLUSIV

Dinamo București

Comentarii

Adrian Mihalcea a vorbit în termeni duri despre deciziile luate de conducerea lui Dinamo în ultima vreme.

Demiterea lui Mircea Rednic i-a lăsat pe mulţi dinamovişti fără cuvinte, decizia fiind anunţată brusc şi neaşteptat.

În urma rupturii dintre tehnician şi administratorul special al clubului, părea că Iuliu Mureşan va fi cel ce va pleca din Ştefan cel Mare, însă până la urmă Rednic a fost cel ”împins”.

Mai mulţi fani au fost revoltaţi de decizie, în ciuda faptului că echipa nu mergea bine deşi făcuse o multitudine de transferuri, majoritatea la cererea ”Puriului”.

Nici Nicolae Badea nu a fost impresionat de alegerea lui Mureşan, anunţându-l pe oficialul clubului că îşi va retrage suportul financiar.

Adrian Mihalcea, fost atacant al lui Dinamo, a fost foarte surprins de demiterea lui Rednic, antrenor sub conducerea căruia a jucat la Vaslui, în 2006.

Antrenorul Unirii Slobozia a afirmat că Dinamo este un club condus necorespunzător, dar a amintit că aceasta este situaţia în Ştefan cel Mare de ani buni.

Fostul atacant a avut cuvinte grele pentru Mureşan, chiar dacă nu l-a criticat direct pe administratorul special al ”câinilor”, ci conducerea în general.

Conducerea lui Dinamo, atacată de un fost jucător din Ştefan cel Mare

Nu mă aşteptam, mai ales că după meciul cu Farul am văzut declaraţiile şi se puseseră pe făcut strategii împreună, mă gândesc, antrenorul cu conducerea.

Iar la câteva ore să auzi că s-a schimbat antrenorul, mi se pare un scenariu de film slab, de asta şi rezultatele până la urmă. Luptele acestea interne pentru putere nu aduc nimic benefic în plan sportiv.

E păcat, în momentul de faţă am aşa un sentiment de amărăciune şi mi-ar plăcea aşa să cred că se poate realiza obiectvul impus anul acesta, dar e greu în momentul de faţă.

Această situaţie planează de trei ani de zile, nimic bun în organizarea şi desfăşurarea administrativă. Pe plan sportiv nu mai zic, deci nu ar trebui să surprindă foarte mult această situaţie, ţinând cont că oricine a fost patron în ultimii trei ani, situaţia sportivă a fost aceeaşi.

Şi tot management făcut pe genunchi, fără nicio logică, jucători cu o valoare relativă, aduşi pentru a reuşi numeric să alcătuieşti un lot.

Situaţia în momentul de faţă nu e mult schimbată faţă de acum trei ani”, a declarat Adrian Mihalcea, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: adrian mihalcea 

viewscnt
Articole similare