Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Conducerea lui Dinamo atrage atenţia: „Luăm licenţa degeaba dacă nu adunăm puncte”. Noul obiectiv al „câinilor”

Conducerea lui Dinamo atrage atenţia: „Luăm licenţa degeaba dacă nu adunăm puncte”. Noul obiectiv al „câinilor”

Superliga

Comentarii

Dinamo nu are linişte nici după ce fanii au depus eforturi mari pentru a rezolva obţinerea licenţei pentru sezonul viitor.

Conducerea lui Dinamo se teme în continuare de retrogradarea în eşalonul secund din cauza poziţiei în clasament. „Câinii” sunt pe locul 14 în Liga I, cu doar 27 de puncte. Pe ultima poziţie se află Poli Iaşi, cu 19 puncte.

Mario Nicolae, team managerul lui Dinamo, a vorbit despre preocuparea din vestiar vizavi de rezultatele slabe din ultima perioadă. Nicoale nu a ascuns faptul că se teme de o posibilă retrogradare în Liga 2.

„Ne îngrijorează mai mult partea sportivă acum, decât licenţa. Degeaba iei licenţa, dacă din punct de vedere sportiv nu te salvezi de la retrogradare! Încercăm ca pe lângă dosarul de licenţiere să adunăm şi cât mai multe puncte, să avem rezultate cât mai bune, asta este şi obiectivul. E nevoie.

Nu suntem într-o situaţie prea bună! Vrem să reuşim să rămânem şi sezonul următor în Liga 1. E un entuziasm la echipă, dar să sperăm că o să se vadă la meciuri entuziasmul”, a spus Mario Nicolae la Look Sport.

Dinamo are meci greu diseară, împotriva lui CFR Cluj, campioana României. Partida va fi de la 20:30 în direct pe Telekom Sport şi telekomsport.ro.

 

Afla mai multe despre: dinamomario nicolae 

viewscnt
Articole similare