Experiențe împreună.
You are here:

Conducerea lui Gaziantep a rupt tăcerea! Motivul real pentru care Marius Şumudică a fost dat afară. Antrenorul a avut motive pentru a plânge

Conducerea lui Gaziantep a rupt tăcerea! Motivul real pentru care Marius Şumudică a fost dat afară. Antrenorul a avut motive pentru a plânge

Stranieri

Comentarii

Gaziantep l-a numit antrenor pe portughezul Ricardon Sa Pinto, după plecarea lui Marius Şumudică, cel care a comis o mare greşeală. Preşedintele lui Gaziantep, Mehmet Büyükekşi, a dezvăluit motivul pentru care antrenorul român a fost demis.

La finalul ultimul său meci la Gaziantep, cu Sivasspor, scor 1-2, Marius Şumudică a susţinut că-şi va suna soţia pentru a-i aduce bani. A fost o glumă pe care conducătorii locali din Gaziantep nu au gustat-o, deşi antrenorul a insistat că nu a vorbit serios. 

De ce a fost dat afară Marius Şumudică de la Gaziantep

La câteva zile de la meciul cu Sivasspor, conducătorii lui Gaziantep au făcut o conferinţă pe Zoom în care s-a decis că antrenorul trebuie să plece. Presa din Turcia a susţinut că totul s-a petrecut din cauza glumei făcute de antrenor. 

La câteva zile distanţă, preşedintele lui Gaziantep a anunţat motivul real pentru care Marius Şumudică a fost dat afară. De asemenea, oficialul a lăsat de înţeles că jucătorii ar fi fost afectaţi de intervenţiile fostului antrenor legate de bani: "Ne-am despărţit de antrenorul Marius Şumudică, din cauza evenimentelor (n.r. - declaraţiile românului referitoare la bani) nefericite de după meciul cu Sivasspor. Într-un timp scurt am reuşit să ţinem echipa departe de acele evenimente şi s-au făcut eforturi pentru a-i face pe fotbalişti să se gândească doar la fotbal", a declarat preşedintele lui Gaziantep. 

Preşedintele lui Gaziantep, lămuriri după plecarea lui Marius Şumudică

Mehmet Büyükekşi a recunoscut meritele antrenorului român, care a reuşit să-şi îndeplinească obiectivul în sezonul trecut şi să fie peste aşteptări în acest sezon. Oficialul a enumerat câteva dintre plusurile dezvăluite şi de Marius Şumudică: "Un factor care asigură succesul e formarea unei familii. Marius Şumudică, cel de care ne-am despărţit neaşteptat, a dus echipa la un alt nivel. Prin el s-a dat un exemplu şi un mesaj important: succesul nu depinde un singur om. Vreau să le mulţumesc oamenilor din staff şi lui Marius Şumudică. Conducerea mereu l-a susţinut. Dacă ne uităm la rezultate, realizăm că am devenit o echipă importantă, prin solidaritate şi unitate", a mai spus Mehmet Büyükekşi despre Marius Şumudică. 

La câteva zile distanţă de le plecarea lui Marius Şumudică, presa din Turcia a anunţat că antrenorul ar fi dorit de Rizespor, cu care ar fi ajuns la o înţelegere. 

viewscnt
Articole similare
Gimnasta Larisa Iordache, probleme de sanatate dupa calificarea la Jocurile Olimpice. "Am...