Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Conducerea lui Sepsi şi-a dat acordul! Cine va sta pe banca echipei din Sf. Gheorghe sezonul viitor

Conducerea lui Sepsi şi-a dat acordul! Cine va sta pe banca echipei din Sf. Gheorghe sezonul viitor

Superliga

Comentarii

Cu contractul lui Leo Grozavu aproape de final, conducerea lui Sepsi a trebuit să decidă rapid pe cine doreşte pe banca tehnică sezonul viitor.

Contractul lui Leo Grozavu cu Sepsi este pe punctul de a expira, dar tehnicianul este gata să semneze prelungirea. Acesta a mai spus în trecut că doreşte să continue la Sf. Gheorghe, iar conducerea pare a fi de acord, după prestaţiile magnifice reuşite de covăsneni în actualul sezon.

Conducerea lui Sepsi şi-a dat acordul!

Iar patronul Laszlo Dioszegi a dezvăluit că, odată cu terminarea sezonului, ultimul meci fiind duminică, împotriva Viitorului, în finala barajului pentru Conference League, lui Leo Grozavu i se va oferi o prelungire. Conducătorul lui Sepsi a afirmat că formaţia sa nu este interesată de niciun alt antrenor şi că va continua cu Grozavu.

Tehnicianul echipei din Sf. Gheorghe mai fusese menţionat ca o opţiune pentru CFR, care de abia s-a despărţit de Edi Iordănescu, însă viitorul său pare a fi la Sepsi, mai ales după ultimele declaraţii ale sale şi ale conducerii.

Am avut o discuţie preliminară cu Leo, dar nu am discutat oficial de contract. Am zis să trecem peste cele două meciuri. Unul a trecut, mai e cel cu Viitorul. Luni, la prima oră, o să discutăm detaliile contractuale. E nedrept să discutăm de contract până nu se termină campionatul.

Nu depinde de calificarea în cupele europene oferirea noului contract, dar vrem să se termine toate meciurile, tot campionatul. Eu aşa consider şi din partea noastră Leo Grozavu are toată deschiderea. Nu am discutat cu alţi antrenori, nu se pune problema de aşa ceva.

Poziţia conducerii este să continue cu Leo Grozavu. Nu s-a pus problema să nu continuăm cu el. Nu am discutat cu nimeni, nici cu Dan Petrescu, nici cu altcineva. De când a venit domnul Grozavu, nu am discutat cu nimeni”, a declarat Laszlo Dioszegi, pentru Look Sport.

Afla mai multe despre: leo grozavusepsiantrenor sepsilaszlo dioszegi 

viewscnt
Articole similare