Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Conducerea noastră are ochi la fotbalişti!” Noul transfer al CFR-ului, lăudat chiar de concurentul său pe post EXCLUSIV

”Conducerea noastră are ochi la fotbalişti!” Noul transfer al CFR-ului, lăudat chiar de concurentul său pe post EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

Într-un interviu acordat Telekom Sport, Cristi Bălgrădean a vorbit despre concurenţa cu noua achiziţie, Cristiano, la CFR Cluj. Totodată, portarul de 33 de ani a abordat subiectul echipa naţională.

CFR Cluj a transferat unul dintre portarii străini cei mai interesanţi din Liga 1. Cristiano, goalkeeperul portughez de la FC Hermannstadt îi va face concurenţă lui Cristi Bălgrădean, care are însă cuvinte de laudă pentru fostul portar al sibienilor, ba chiar laudă conducerea clubului pentru mutarea făcută:

”Concurenţa e binevenită. Nu am nicio problemă. Deci conducătorii noştri au ochi la fotbalişti. Mi-a plăcut, a apărat bine la Sibiu. Ţi-am zis, concurenţa e benefică, e binevenită” i-a mărturisit Bălgrădean, jurnalistului Telekom Sport, Ovidiu Ionescu.

Unul dintre portarii cei mai experimentaţi din Liga 1, Cristi Bălgrădean se poate lăuda cu experienţe importante la patru cluburi mari ale Ligii 1: FCSB, Universitatea Craiova, Dinamo şi CFR Cluj. Portarul în vârstă de 33 de ani a fost convocat însă o singură dată la echipa reprezentativă, un subiect pe care l-a evitat elegant: ”Eu nu mai vreau să îmi dau cu părerea. Ce va dori selecţionerul... dacă voi fi chemat, voi merge cu plăcere.”

Portarul CFR-ului a vorbit frumos şi despre un alt portar din Liga 1, fostul său coechipier, Andrei Vlad, care nu traversează o perioadă fericită la FCSB: ”Este un băiat senzaţional, un băiat de caracter. Şi cred că îi trebuia această convocare pentru a prinde din nou încredere în el” a declarat Bălgrădean, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: bălgrădeancristianocfr cluj 

viewscnt
Articole similare