Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Conducerea Rapidului a tras linie după ”era” Mutu: ”Am fi dorit să câştigăm Cupa sau să participăm în cupele europene” | EXCLUSIV

Conducerea Rapidului a tras linie după ”era” Mutu: ”Am fi dorit să câştigăm Cupa sau să participăm în cupele europene” | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Adi Mutu a luat decizia de a părăsi Rapidul chiar înainte de startul noului sezon al Superligii. Antrenorul român a acceptat o provocare departe de casă, în Azerbaidjan, unde va fi plătit regeşte, iar înlocuitorul său la formaţia giuleşteană urmează să fie numit în curând.

Rapid va începe noul sezon competiţional fără omul cu care l-a încheiat pe precedentul. 

Antrenorul Adi Mutu s-a despărţit de formaţia giuleşteană şi a ales ca destinaţie pe Neftci Baku, unde va fi sub o imensă presiune încă din primul moment.

În ceea ce priveşte înlocuitorul lui Mutu, clubul a anunţat că a ajuns la un acord cu Cristiano Bergodi, care a ajuns astăzi la Bucureşti pentru semnarea contractului.

Dar suporterii giuleşteni au răbufnit dorindu-l la conducerea tehnică pe Marius Şumudică, nu pe italian.

Conducerea Rapidului a tras linie după ”era” Mutu: ”Am fi dorit să câştigăm Cupa sau să participăm în cupele europene”

Victor Angelescu, unul dintre investitorii Rapidului, a oferit detalii importante cu privire la această situaţie de ultimă oră la gruparea de la Podul Grant.

Mutu s-a înţeles cu şefii clubului asupra sumei pe care o va plăti pentru clauza de reziliere a contractului, iar conducerea Rapidului a tras linie după mandatul ”Briliantului” în Giuleşti.

”Din ce am vorbit, Adi e înţeles cu o altă echipă. Am negociat cu Adi despre clauza de reziliere şi nu va pleca liber. Va fi o sumă pe care o va plăti. S-a negociat şi s-a ajuns la o înţelegere.

(n.r. despre faptul că n-ar fi informat conducerea Rapidului cu privire la negocierile cu Neftci Baku) Nu pot să vă spun că e adevărat că dacă ar negocia, noi nu am ştiut, deci nu am avut un asemenea indiciu.

Dacă e adevărat salariul care i se oferă, nu mă surprinde, dar am fi preferat să continuăm cu el. (n.r. că salariul ar fi de patru-cinci ori mai mare decât la Rapid) Dacă e adevărat, este o sumă foarte mare şi pot să-l înţeleg din punctul ăsta de vedere.

În sezonul trecut, ceea ce ne-am propus, în mare parte, am realizat. Aş zice că e pe plus, dar am fi dorit, poate, să câştigăm Cupa sau să ajungem mai departe şi, eventual, să participăm în cupele europene. În mare, eram mulţumiţi cu Adi, dar acum începem alt drum.

(n.r despre disputa cu galeria) Mă surprinde, este decizia lor cum să reacţioneze. Noi o să luăm decizia care credem că e cea mai bună pentru club.

(n.r. despre noul antrenor) Decizia noastră este luată. Negociem în acest moment şi când vom finaliza, vom anunţa. Noi suntem aici să facem cât mai bine pentru acest club şi asta o să facem. Noi vrem luni să avem antrenor, cât mai repede”, a declarat Angelescu, pentru Orange Sport.

Rapid începe noul sezon al Superligii cu Sepsi, vineri, 14 iulie, de la ora 21:30, pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro.

Afla mai multe despre: rapidvictor angelescuadi mutuantrenor rapid 

viewscnt
Articole similare