Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Conducerea Rapidului şi-a luat gândul de la baza Pro Rapid: „Am uitat de ea! Nu va mai fi niciodată a noastră”

Conducerea Rapidului şi-a luat gândul de la baza Pro Rapid: „Am uitat de ea! Nu va mai fi niciodată a noastră”

Liga 2

Comentarii

Victor Angelescu, patronul formaţiei Rapid, a vorbit despre mult controversata baza Pro Rapid.

Angelescu a mărturisit că giuleştenii au şanse mici să o mai folosească vreodată şi că au luat deja în calcul construirea unei baze noi.

„Noi am mai spus, am uitat de baza Pro Rapid! Baza nu cred că va mai fi vreodată a Rapidului! Sper ca la un moment dat, un primar să o recondiţioneze şi să o pună la dispoziţie către copiii din sectorul 1, dar poate şi către Rapid.

Dar trebuie să fim realişti! Trebuie să uităm de baza Pro Rapid! Noi vorbim de ea de 5-6 ani... Trebuie să ne construim noi baza noastră, nouă, când vom fi în Liga 1. Nu putem să trăim acum din ce a fost acum 15 ani.

Baza e a statului! Eu am declarat că aş vrea să avem cu statul o interferenţă cât mai mică. Dacă cineva o va recondiţiona, vom fi interesaţi să o folosim. Dar cred că mai e mult timp până atunci, ani de zile. Dacă anul viitor vom fi în Liga 1 trebuie să avem baza noastră, nu să aşteptăm după Pro Rapid”, a declarat Victor Angelescu.

Daniel Niculae este noul preşedinte al Rapidului

Fostul atacant, Daniel Niculae, este, începând de sâmbătă, noul preşedinte al clubului Rapid. Principalul obiectiv al noului preşedinte este promovarea în Liga I.

„Ziua de azi nu îmi poate aduce decât bucurie. De plecat nu pot spune că am plecat, am fost doar suporterul acestei echipe o perioadă. Iar acum am venit într-o funcţie administrativă, sper să facem lucrurile cum trebuie să aducem clubul acolo unde merită, adică în Liga I şi, de ce nu, uşor-uşor, să redevină forţa care a fost până nu demult. Emoţii sunt ca de fiecare dată când sunt în preajma stadionului, mi-aş fi dorit ca această conferinţă să o facem chiar pe noul stadion, dar, din păcate, din cauza condiţiilor tehnice nu s-a putut realiza”, a declara Niculae.

În vârstă de 38 de ani, Niculae a plecat de la Rapid în 2018, după ce a ajutat la promovarea echipei în Liga 3. El a decis să plece după mai multe neînţelegeri cu oficialii clubului.

Afla mai multe despre: rapidvictor angelescubaza pro rapid 

viewscnt
Articole similare