Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Conferinţă de presă Lazio. Ce spun italienii înainte de confurntarea cu FCSB, din ”16-imile” Europa League!

Conferinţă de presă Lazio. Ce spun italienii înainte de confurntarea cu FCSB, din ”16-imile” Europa League!

UEFA Europa League

Comentarii

Antrenorul Simone Inzaghi şi jucătorii echipei Lazio privesc meciul cu FCSB ca o oportunitate de a pune câpăt perioadei de meciuri fără victorie (trei înfrângeri la rând) pe care o traversează în Serie A.

"Abia aşteptăm să jucăm, pentru că este un moment negativ pentru noi. Traversăm o perioadă neplăcută şi vrem să o stopăm. Vom încerca să jucăm bine mâine, să ne revenim, mai ales că vom avea parte şi de o asistenţă numeroasă. Am analizat împreună cu jucătorii ce s-a întâmplat până acum în campionat, în acaestă săptămână s-au pregătit bine şi îmi doresc ca mâine să evoluăm bine pentru că vrem să ne continuăm parcursul în acestă competiţie. Meciul de mâine este foarte important pentru noi, am avut şase luni impresionante, apoi a urmat o perioadă mai proastă în ultimele săptămâni şi probabil că acesta este tributul pentru acea perioadă bună. Dar echipa a fost concentrată în ultima perioadă şi sperăm să depăşim momentul", a declarat Inzaghi, într-o conferinţă de presă, care a început cu o întârziere de peste o oră şi jumătate. 

Lucas Leiva le cere colegilor săi concetrare pentru a obţine în rezultat bun, cu FCSB.

"Măine trebuie să fim o echipă compactă şi foarte concentrată pentru că dacă vom obţine un rezultat pozitiv avem şanse foarte mari să ne calificăm săptămâna viitoare. Momentul dificil îl putem depăşi dacă mâine vom face o partidă bună. Mâine îmi doresc să ajut echipa şi să fac o partidă bună. Am demonstrat că putem câştiga în faţa oricărei echipe în acest sezon şi avem nevoie de încrederea pe care ne-o poate da partida de mâine. FCSB este o echipă dificilă, am jucat împotriva lor, stabilă şi trebuie să fim foaret concentraţi pentru a putea câştiga mâine", a spus mijlocaşul brazilian.

Jucătorii formaţiei Lazio au renunţat la antrenamentul oficial pe Arena Naţională, ei doar inspectând terenul.

FCSB întâlneşte Lazio Roma, joi, de la ora 22.05, pe Arena Naţională, în prima manşă a şaisprezecimilor de finală ale Ligii Europa. Partiva va putea fi urmărită LIVE la Telekom Sport 1, iar cel mai importante faze vor putea fi revăzute pe telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: europa leaguefcsblazio,  

viewscnt
Articole similare