Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Conferinţă incendiară cu Şumudică în Turcia! Nu mai suportă şi a avut un ultim mesaj pentru jurnalişti la plecare: "Să scrieţi tot ce am zis, tot să scrieţi!" | VIDEO

Conferinţă incendiară cu Şumudică în Turcia! Nu mai suportă şi a avut un ultim mesaj pentru jurnalişti la plecare: "Să scrieţi tot ce am zis, tot să scrieţi!" | VIDEO
Comentarii

Antrenorul ultimei clasate din Turcia, Marius Şumudică, a reacţionat, după ce Yeni Malatyaspor a pierdut din nou în campionat. Românul a lansat un apel şi a cerut ca arbitrajul să fie corect. Înainte de a părăsi sala în care a avut conferinţa, a avut un mesaj pentru jurnaliştii prezenţi.

Marius Şumudică, o nouă conferinţă de presă incendiară

Yeni Malatyaspor, antrenată de Marius Şumudică, a fost învinsă, vineri, în deplasare, cu scorul de 1-0, de echipa Trabzonspor, într-un meci din etapa a XX-a a campionatului Turciei. Unicul gol al meciului a fost marcat de Cornelius, în minutul 23.

În clasament, echipa lui Şumudică este pe ultimul loc, cu 15 puncte, în timp ce Trabzonspor este lider, cu 49 de puncte.

La final, a urmat o nouă rundă marca Marius Şumudică. El a continuat războiul cu arbitrii din Turcia, pe care l-a avut la fiecare echipă antrenată din Super Lig. De această dată, principalul a considerat că a fost privat de un penalty şi de o superioritate numerică pe teren. 

El a susţinut că nu s-ar fi supărat dacă arbitrajul video nu ar fi fost implementat în prima ligă din Turcia şi fazele s-ar fi petrecut, dar nu a putut trece peste deciziile luate la meciul cu Trabzonspor. 

"De ce doar împotriva Malatyei? De săptămâna următoare schimb Malatya. În ultimele minute a fost penalty, un milion la sută. Opriţi-vă! Vă rog să vă opriţi! Acum e VAR. Cine a fost arbitrul VAR? Ştiţi? Aaaaa, aaaa (n.r. - după ce a primit răspunsul). Ce s-a întâmplat cu el acum două luni? După un meci a stat o lună şi nu merge la niciun meci. Este destul! E prea mult pentru mine. Azi, penalty şi cartonaş roşu!

Trebuie să scrieţi tot ce am spus, să scrieţi. E important să curăţăm ce s-a întâmplat azi. Nu uitaţi, Turcia e în inima mea", a spus, printre altele, antrenorul român. 

Şefii lui Yeni Malatyaspor încă îi acordă credit lui Marius Şumudică, cel care are o listă de transferuri pe care se află şapte fotbalişti. Pe aceasta şi-a făcut loc şi Giedrius Arlauskis, portar liber de contract după plecarea de la CFR Cluj. 

VIDEO | Conferinţa de presă a lui Marius Şumudică

Afla mai multe despre: marius sumudicamarius sumudica yeni maltyaspormarius sumudica conferinta 

viewscnt
Articole similare