Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Conferinţa lui Stoican, un adevărat succes: "Eu mă voi ocupa de acum de transferuri". Discuţia avută cu Mircea Lucescu

Conferinţa lui Stoican, un adevărat succes: "Eu mă voi ocupa de acum de transferuri". Discuţia avută cu Mircea Lucescu

Fotbal intern

Comentarii

Antrenorul echipei Poli Iaşi, Flavius Stoican, a dezvăluit, după victoria cu FC Botoşani, scor 2-1, că a ajuns la o înţelegere cu conducerea clubului pentru a se ocupa de transferuri şi a punctat că mai are nevoie de trei jucători.

Înaintea meciului cu FC Botoşani, Flavius Stoican a susţinut o conferinţă de presă de aproximativ o jumătate de oră, în care a criticat strategia de transferuri a clubului. Stoican a făcut un scandal uriaş şi i-a tras la răspundere pe conducători.

"Eu nu m-am certat cu nimeni, mi-am spus doar oful. Eu vreau să fac performanţă, vreau să aduc echipa mai sus decât a fost anul trecut. Am convenit că eu sunt pionul principal privind transferurile. Am avut discuţia asta după conferinţa de presă, fiecare a conştientizat că trebuie să existe mai multă comunicare, iar eu mă voi ocupa de acum de transferuri. Eu nu am luat atitutdine faţă de nimeni, am spus ce mi se pare normal. Avem nevoie de trei jucători: un atacant, un fundaş central şi un mijlocaş central. Nu vreau jucători care să fie în probe", a declarat Flavius Stoican, la Telekom Sport.

Tehnicianul în vârstă de 41 de ani a dezvăluit că i-a cerut sfatul lui Mircea Lucescu, fostul său antrenor de la Şahtior Doneţk.

"Am avut o discuţie cu nea Mircea Lucescu şi am crezut că doar eu visez sau sunt într-o altă lume şi mi-a confirmat că selecţia este cea mai importantă. Antrenorul trebuie să îşi pună ştampila. Oriunde am fost, aşa am făcut. Vreau să fac performanţă", a adăugat Stoican.

Cât despre meciul cu FC Botoşani şi golurile înscrise de Andrei Cristea: "Am avut un avantaj la pauză de 2-0, apoi am primit un gol stupid şi apoi a intervenit teama de rezultat. Întâlneam o echipă care este pe val, o echipă care nu a fost înfrântă, cu atât mai mare este bucuria noastră. Nu a fost uşor, dar e bucuria mai mare când obţinem o victorie muncită. Cred eu că sunt momente psihologice, pentru că şi în meciurile pe care le-am pierdut au fost astfel de momente. Am avut posesie, am luat goluri pe greşeli personale. A trecut ce a fost, important este că am luat o gură de oxigen, trebuie să fim optimişti, dar şi realişti.

Important este faptul că marchează, dar mai mult faptul că aleargă. Cinste lui! Pentru mine este unul dintre cei mai importanţi jucători din România, la ora actuală", a mai spus Stoican.

Formaţia CSM Politehnica Iaşi a învins, vineri seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, echipa FC Botoşani, în primul meci al etapei a cincea a Ligii I. Golurile au fost marcate de Andrei Cristea ’31, ’34 pentru gazde şi Mihai Roman II ’56 pentru oaspeţi.

Afla mai multe despre: stoicanliga 1iasi 

viewscnt
Articole similare