Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Confesiunea Balonului de Aur 2018: ”Cel mai dificil an din viaţa mea”. Luka Modric ar putea pleca în vară de la Real Madrid

Confesiunea Balonului de Aur 2018: ”Cel mai dificil an din viaţa mea”. Luka Modric ar putea pleca în vară de la Real Madrid

Real Madrid

Comentarii

Luka Modric, câştigătorul Balonului de Aur 2018 a mărturisit pe contul său de Instagram că a traversat cel mai dificil moment din viaţa sa.

Eliminarea Realului în faţa lui Ajax Amsterdam a lăsat urme adânci pentru majoritatea jucătorilor blanco, inclusiv pentru câştigătorul Balonului de Aur, Luka Modric.

”Pentru mine, a fost cel mai dificil an din viaţa mea. Dar succesul nu constă în a nu pica niciodată ci în a te ridica de fiecare dată când cazi” a scris Luka Modric pe Instagram.

 

 

Croatul nu traversează un sezon bun la Real Madrid, nici la nivel de echipă şi nici la nivel individual.Decarul Madridului a evoluat în 37 de meciuri în acest sezon, dar a marcat doar 3 goluri şi a reuşit doar 6 pase decisive. Modric (33 de ani) este cotat de site-ul de specialitate Transfermarkt la 25 de milioane de euro. El ar putea părăsi în vară Real Madrid, acolo unde Florentino Perez este dispus să facă o nouă revoluţie care ar putea duce la plecarea mai multor jucători importanţi din lot. 

Afla mai multe despre: luka modricreal madrid 

viewscnt
Articole similare