Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Confesiunea cutremurătoare a gimnastei care a învins-o pe Nadia Comăneci! Obligată de antrenor să întreţină relaţii sexuale de două ori pe zi, timp de doi ani

Confesiunea cutremurătoare a gimnastei care a învins-o pe Nadia Comăneci! Obligată de antrenor să întreţină relaţii sexuale de două ori pe zi, timp de doi anigalerie foto

Gimnastică

Comentarii

Maricia Frederick (55 de ani), prima gimnastă din istoria SUA care a devenit campioană mondială, a făcut confesiuni cu adevărat cutremurătoare despre abuzurile la care a fost supusă de antrenorul ei.

În 1978, Marcia avea doar 15 ani şi cucerea aurul în proba de paralele, la Campionatul Mondial din Strasbourg, Franţa, într-un concurs în care Nadia Comăneci încheia doar pe locul 5. A fost momentul în care Frederick a cunoscut consacrarea la nivel mondial, dar şi în care viaţa ei s-a transformat într-un coşmar.



Marcia a povestit pentru Daily Mail cum antrenorul ei, Richard Carlson (foto sus, în dreapta), în vârstă de 25 de ani la acea vreme, a început să o oblige să întreţină relaţii sexuale de două ori pe zi, inclusiv înainte de concursuri.



Un episod povestit de fosta sportivă s-a petrecut chiar la Campionatul Mondial din 1979, când Marcia a fost obligată de antrenor să-i facă sex oral cu două ori înainte de concurs şi la două ore după încheierea probei.

Atunci, Marcia s-a plâns antrenoarei coordonatoare, Muriel Davis Grossfeld, însă aceasta a muşamalizat cazul, iar antrenorul nu a fost pedepsit sau investigat.

"Nu mai aveam raţiune, nu mă puteam gândi la gimnastică [...] Au fost doi ani, dar pentru mine au părut zece", a delcarat fosta sportivă.



Informaţiile au ieşit la lumină după ce jurnaliştii englezi au pus mâna pe un raport întocmit după o audiere a Marciei Frederick din 2015. Aceasta susţinea că s-a supus cerinţelor pentru că la acea dată o considera "un rău necesar".

"Doamna Frederick a declarat că nu nu i-a plăcut şi că era pur şi simplu ceva ce trebuia să facă pentru a ajunge la Jocurile Olimpice. A declarat că nu a avut orgasm, că nici măcar nu ştia ce înseamnă asta (n.r. a avea un orgasm). Nu s-a gândit niciodată la asta, ci doar că trebuie să facă asta pentru a ajunge la Jocurile Olimpice", se arată în raportul citat de britanici.

Antrenorul Richard Carlson a continuat să-şi practice meseria până în 2015, când Marcia Frederick s-a decis să depună mărturie, însă antrenorul a primit doar o suspendare de trei ani.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: confesiunegimnasticaabuz sexual 

viewscnt
Articole similare