Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Confesiunea lui Ciprian Deac: ”Am trăit clipe de groază!”. Ce spune decarul CFR-ului despre şansele la titlu

Confesiunea lui Ciprian Deac: ”Am trăit clipe de groază!”. Ce spune decarul CFR-ului despre şansele la titlu

CFR Cluj

Comentarii

Ciprian Deac, marcatorul singurului gol al partidei dintre CFR Cluj şi FC Botoşani, a vorbit la finalul meciului despre dificultăţile prin care echipa sa a trecut din punct de vedere fizic, ţinând cont de momentele grele prin care au trecut din cauza coronaviruslui.

Prin penalty-ul transformat în minutul 41, Ciprian Deac a menţinut şansele reale ale CFR-ului în lupta pentru titlu. Devenit un adevarăt specialist în executarea loviturilor de pedeapsă, Deac a vorbit inclusiv despre următoarele două meciuri pe care ardelenii le vor disputa în următoarele şase zile şi despre şansele la titlu pe care formaţia sa le mai are. 

”Mă bucur că am reuşit să câştigăm, a fost o săptămână foarte grea, mă bucur că am câştigat pentru colegii noştri, pentru staff-ul tehnic, care sunt, din păcate, în spital. Am jucat cu gândul la ei şi în seara asta aţi văzut şi dumneavoastră un CFR care nu a dat şanse adversarului, nu ştiu dacă şi-au creat vreo ocazie de gol. Am fost echipa aia dinainte de pandemie.

Nu ţin minte să am o săptămână în care să dorm 3-4 ore. A fost un stres incredibil, am trăit clipe de groază şi nu ştiu ce să zic, din păcate, din fericire, ne bucurăm că am scăpat foarte mulţi, din păcate nu am scăpat toţi. A fost o săptămână foarte grea, nu am reuşit să dormim, toţi colegii, pentru că a fost un stres foarte mare.

A fost foarte greu, din primul minut, pentru că nu ne-am antrenat. Am fost pe drum. Joi seară spre vineri dimineaţă am condus toată noaptea, n-a dormit niciun coleg. Vă spun, când vedeam salvările că pleacă o dată la o oră, două ore, nu mi-a venit să cred. A fost foarte greu, nici acum nu mi-am revenit, sunt foarte obosit, nu am reuşit să dorm mai deloc. A fost greu departe de familii, dar sincer când am ajuns la Mogoşoaia şi am auzit de Adi Păun, toţi ne întrebam dacă am avut virusul noi, cât am fost acasă şi ne făceam griji pentru familiile noastre.”, a mărturisit Ciprian Deac.

Decarul clujenilor a mai vorbit şi despre meciul următor cu FCSB pe care îl consideră drept unul ”foarte greu”, amintind că vor juca din trei în trei zile, în condiţiile în care nu s-au antrenat iar pe finalul meciului cu Botoşani s-a văzut că au căzut din punct de vedere fizic.

”Dacă nu credeam, nu mai alergam ca nebunii şi nu ne dăruiam. Normal că credem, încă depinde de noi şi lucrul acesta e de bine.”, a concluzionat Deac, referitor la şansele la titlu ale CFR-ului. 

Afla mai multe despre: ciprian deaccfr clujcoronavirusliga 1 

viewscnt
Articole similare