Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Confesiunea lui Cristiano Ronaldo către apropiaţii săi, după vizita pe Santiago Bernabeu. Fanii Realului încep să VISEZE frumos

Confesiunea lui Cristiano Ronaldo către apropiaţii săi, după vizita pe Santiago Bernabeu. Fanii Realului încep să VISEZE frumos
Comentarii

Cristiano Ronaldo a fost prezent pe Santiago Bernabeu cu ocazia partidei derby dintre Real Madrid şi FC Barcelona.

Conform presei spaniole, vizita portughezului a fost întâmpinată cu entuziasm de fanii blanco.

Aceştia i-au scandat numele pe parcursul meciului legendarului fotbalist portughez, iar ulterior au făcut-o şi la finalul partidei.

Tot conform presei spaniole, Ronaldo s-a confesat apropiaţilor săi după vizita în Capitala Spaniei: ”Dacă eu mai eram la Real Madrid, acum ne luptam pentru toate trofeele puse în joc: titlu, Liga Campionilor şi Cupa Spaniei” le-ar fi transmis Cristiano celor din anturajul său.

Un mesaj care pentru fanii blanco poate însemna mult. Aceştia visează încă la revenirea lusitanului la formaţia lor de suflet. Ajuns la 35 de ani, Cristiano are 53 de goluri în 74 de meciuri la Juventus Torino. La Madrid, Cristiano Ronaldo este o legendă. El a marcat 450 de goluri în 438 de meciuri pentru cea mai titrată echipă din fotbalul mondial. Niciun alt fotbalist din istoria Realului nu are mai multe goluri marcate decât meciuri jucate!

Cristiano Ronaldo, prima reacţie după accidentul vascular pe care l-a suferit mama sa: „Puţină intimitate, vă rog”

Cristiano Ronaldo a oferit primele declaraţii după ce mama sa a fost supusă unei intervenţii chirurgicale. În dimineaţa zilei de marţi, 3 martie, Dolores Aveirol a fost internată la spitalul Dr. Nélio Mendonça din Funchal din cauza unui accident vascular cerebral.

„Vă mulţumesc pentru toate mesajele de susţinere pentru mama mea. Momentan este stabilă şi se recuperează în spital. Eu şi familia mea vrem să mulţumim întregii echipe medicale care are grijă de ea şi vă rugăm politicos să ne oferiţi puţină intimitate în aceste clipe”, a scris Cristiano Ronaldo pe contul său oficial de Twitter.

Afla mai multe despre: cristiano ronaldo 

viewscnt
Articole similare