Experiențe împreună.
You are here:

Confesiuni scandaloase în Spania. O vedetă TV anunţă că a avut relaţii cu fotbalişti de la mai multe echipe din La Liga

Confesiuni scandaloase în Spania. O vedetă TV anunţă că a avut relaţii cu fotbalişti de la mai multe echipe din La Ligagalerie foto

Alte sporturi

Presa de scandal din Spania a scos pe piaţă un subiect extrem de sensibil pentru lumea fotbalistică. O fostă participantă la un reality show extrem de popular a dezvăluit că a cunoscut în intimitate mai mulţi jucători de la echipele puternice din La Liga.

Belen Roca, o figură controversată în lumea showbizz-ului după participarea la Big Brother, a oferit detalii picante din viaţa sa intimă.

VEZI AICI MAI MULTE IMAGINI

Cel mai mult îmi plac fotbaliştii. Sunt tineri, sunt frumoşi şi sunt dornici de aventuri. Am avut relaţii cu jucători de la Real Madrid, Barcelona, Betis, Sevilla. Mai sunt şi alţii de la echipe mai mici, pentru că nu îi aleg în funcţie de clubul la care joacă”, a spus Belen.

Aşa cum era de aşteptat, ziariştii au încercat să afle şi numele jucătorilor care au călcat ”strâmb”, asta pentru că aproape fiecare fotbalist important de la echipele menţionate mai sus ar fi implicat deja în relaţii serioase.

viewscnt
Articole similare

internet tv

5 euro/
luna

Vreau oferta