Experiențe împreună.
You are here:

Conflictul a degenerat. Suporterii lui Dinamo l-au agresat pe Bogdan Bălănescu, directorul general al clubului

Conflictul a degenerat. Suporterii lui Dinamo l-au agresat pe Bogdan Bălănescu, directorul general al clubului
Comentarii

Fanii lui Dinamo l-ar fi agresat şi ameninţat pe Bogdan Bălănescu, directorul general al clubului Dinamo anunţă Gazeta Sporturilor.

Situaţia de la Dinamo este una absolut incredibilă! Mircea Rednic a fost demis, iar Negoiţă l-a adus pe Eugen Neagoe. Numai că suporterii au făcut scandal, iar conferinţa de prezentare a noului tehnician a fost anulată.

GSP scrie că o parte a fanilor lui Dinamo l-au aşteptat pe directorul general Bogdan Bălănescu în faţa casei acestuia şi l-au agresat şi ameninţat.

”Eşti sclavul clanului Becali!” a scandat aceştia, iar oficialul din Ştefan cel Mare ar fi scăpat cu greu de furia ultraşilor. 

În urmă cu câteva zile au avertizat: ”Va fi iureş! Îi vom lua de guler pe toţi”

Miercuri seară, mai mulţi suporteri de-ai lui Dinamo au fost la Mircea Rednic acasă pentru a-şi arăta susţinerea faţă de ”Puriu”. În acelaşi timp, Peluza ”Cătălin Hîldan” a publicat un mesaj extrem de dur pentru actuala conducere dinamovistă, dar şi pentru alte nume importante din istoria clubului din Ştefan cel Mare.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe