Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Conflictul dintre Lukaku şi Tuchel s-a aprins şi mai tare! Decizia drastică luată de antrenorul lui Chelsea

Conflictul dintre Lukaku şi Tuchel s-a aprins şi mai tare! Decizia drastică luată de antrenorul lui Chelsea

Chelsea

Comentarii

În urma interviului controversat oferit de Romelu Lukaku, Thomas Tuchel a luat o decizie drastică.

Pe 30 decemrbie, un interviu oferit de Lukaku pentru Sky Sports Italia a fost făcut public, iar un scandal a izbucnit în jurul lui Chelsea.

Atacantul belgian dezvăluia că antrenorul său nu s-a ţinut de anumite promisiuni făcute şi că ştie că se va întoarce la Inter într-o zi.

Fizic sunt bine. Dar nu sunt mulţumit de situaţia de la Chelsea. Tuchel a ales să joace cu alt sistem. Nu voi renunţa, voi fi profesionist.

Nu sunt mulţumit de situaţie dar sunt profesionist şi nu pot renunta acum. Cred că tot ce s-a întâmplat vara trecută nu trebuia să se întâmple aşa...

Cum am plecat de la Inter, cum am părăsit clubul, cum am comunicat cu fanii Interului. Asta mă deranjează pentru că nu era momentul potrivit.

Acum este momentul potrivit să-mi împărtăşesc sentimentele. Întotdeauna am spus că o am pe Inter în inimă, ştiu că mă voi întoarce la Inter, sper cu adevărat.

Sunt îndrăgostit de Italia. Sper din suflet să mă întorc la Inter nu la sfârşitul carierei, ci când voi fi încă la cel mai înalt nivel pentru a câştiga mai multe împreună”, spunea Lukaku.

Conflictul dintre Lukaku şi Tuchel s-a aprins şi mai tare

Thomas Tuchel i-a răspuns belgianului şi a dezvăluit că este nemulţumit de felul în care a ales să îşi expună plângerile.

Nu îmi place ce a spus pentru că aduce zgomot degeaba. Se creează o situaţie tensionată de care nu avem nevoie, pur şi simplu nu ne ajută cu nimic aceste declaraţii.

Pe de altă parte, nu ar trebui să facem un mare caz din ce a spus Lukaku, să nu privim mai departe de ce a zis. E foarte uşor să scoţi declaraţia din context şi să vii cu titluri de primă pagină. 

Poate că nu a vrut să spună ce a spus, ci doar să îşi exprime afecţiunea faţă de fanii lui Inter. Eu nu îl văd nefericit la antrenamente, dimpotrivă.

Dacă e ceva, vom discuta în spatele uşilor închise. Dar vă spun, comportamentul pe care Romelu îl are la antrenamente, la Cobham, nu m-a făcut să cred vreo secundă că nu se simte bine aici. 

Vom discuta, însă, dar nu public. Să fiu cinstit, nu e o declaraţie care să îmi fi plăcut, normal”, răspundea Tuchel.

Cu un meci important de jucat dumninică, împotriva lui Liverpool, antrenorul neamţ a luat o decizie drastică, prin care dorea să îi transmită un mesaj lui Lukaku.

Belgianul a fost exclus din lot pentru derby, indiferent de faptul că este unul dintre cele mai importante meciuri ale sezonului pentru londonezi.

În acest fel, Thomas Tuchel vrea să trasnmită mesajul că niciun jucător nu este mai mare decât clubul.

Afla mai multe despre: romelu lukaku 

viewscnt
Articole similare