Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Conflictul Răduţ - Miron a continuat şi la interviurile de după meci: "În zona de unde vine el e mai rece şi sare imediat la scandal!"

Conflictul Răduţ - Miron a continuat şi la interviurile de după meci: "În zona de unde vine el e mai rece şi sare imediat la scandal!"

Astra Giurgiu

Comentarii

FCSB a învins, sâmbătă seară, în deplasare, cu scorul de 3-0 (2-0), echipa Astra Giurgiu, în prima etapă a Ligii I.


Miron a explicat după meci faza în care a fost implicat el şi Mihai Răduţ: "După ce s-a terminat faza, Dandea a venit şi m-a lovit intenţionat, fără minge. Nu înţeleg de ce, probabil era puţin frustrat. După ce eram jos, Răduţ a venit şi m-a provocat şi mai tare. Se întâmplă, la un meci sunt mulţi nervi şi e normal. (Cum te-a provocat?) M-a lovit şi el. Eram jos şi a venit şi m-a lovit" a explicat Miron.

La finalul partidei, Mihai Răduţ i-a răspuns lui Miron: "Sunt nervi, atunci când nu poţi din punct de vedere fizic apar frustrări, dar aşa este la fotbal. Ei nu au un vocabular foarte elevat şi te mai enervezi când 2-3 jucători care îşi sparg apărătorile te înjură, nu prea poţi să stai calm. Cred că s-a lovit înainte de faza aia şi l-am atins puţin pe ureche, am, vrut să fac un gest în glumă şi s-a ridicat foarte agresiv. Probabil că era adrenalină, din zona de unde vine el, din nord, este mai rece şi imediat sare la scandal"

Mihai Răduţ despre plecarea lui Alibec: "Să plece, asta îmi doresc pentru el!"

"Am pierdut categoric astăzi, ne aşteptam să fie un meci greu avânbd în vedere diferenţa de pregătire dintre noi şi ei, am început mult mai târziu, ne-am reunit acum două zile toată echipa. Am încercat să conservăm cât de cât rezultatul, să facem pressing în prima repriză, să jucăm pe contraatac dar am făcut din păcate unele greşeli, în minutul 35,. după aceea imediat la 2-3 minute, de la 2-0 era greu să revenim. Am înţeles că s-a făcut un efort şi s-a plătit de fapt un salariu. Luna mai? Aprilie şi mai au fost la jumătate, înseamnă un salariu pentru noi şi mai sunt restante iunie, iulie, se face şi august imediat şi bonusurile. Sper să se rezolve, am primit asigurări că anul acesta o să încerce şi clubul să fie cât mai aproape de noi, să fim cât de cât la zi cu banii" a explicat Mihai Răduţ, după 0-3 cu FCSB.

Denis Alibec este pe picior de plecare de la Astra: "Sper să plece, începem de aici, încă nu ştiu dacă s-a perfectat transferul lui, îmi doresc să plece pentru că are nevoie de acest transfer, este destul de greu să mai joace în Liga 1, are o vârstă. Fără el este o pierdere în faţă, dar sunt jucători care pot suplini" a spus Mihai Răduţ.


 

Afla mai multe despre: mihai răduţ 

viewscnt
Articole similare