Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Confruntare şoc pentru Jose Mourinho! Man. United, dublă infernală cu PSG în optimile Ligii Campionilor: ”E înspăimântător”

Confruntare şoc pentru Jose Mourinho! Man. United, dublă infernală cu PSG în optimile Ligii Campionilor: ”E înspăimântător”
Comentarii

Jose Mourinho n-a avut noroc la tragerea pentru optimile Ligii Campionilor, iar sorţii i-au scos în cale unul dintre cei mai periculoşi adversari: PSG.

PSG a câştigat o grupă infernală, cu Liverpool şi Napoli, în timp ce United a mers mai departe de pe poziţia a doua, într-o grupă câştigată de Juventus, din care au mai făcut parte Valencia şi Young Boys.

PSG şi Manchester United s-au întâlnit o singură dată, în 2015, într-o partidă amicală la International Champions Cup. Francezii au câştigat cu 2-0, prin golurile lui Matuidi şi Ibrahimovic. De atunci, Ibra a evoluat şi pentru United, înainte să ajungă în Statele Unite.

E înspăimântător, sincer. PSG este o echipă mult prea bună. Acum pare că sunt gata să concureze cu echipele de elită ale Europei. Ca o comparaţie, United nu reuşeşte să facă faţă la vârf în Premier League, aşa că asta spune totul. Sper ca Mourinho să găsească o soluţie. Acum însă mi se pare imposibil s-o scoată pe PSG”, a spus Owen Hargreaves.

Optimi Champions League 2018-2019

  • Schalke 04 - Manchester City
  • Atletico Madrid - Juventus
  • Manchester United - PSG
  • Tottenham - Borussia Dortmund
  • Olympique Lyon - Barcelona
  • AS Roma - Porto
  • Ajax - Real Madrid
  • Liverpool - Bayern Munchen

CHAMPIONS LEAGUE, ULTIMA ŞANSĂ PENTRU ”SPECIAL”

În Premier League, prestaţia lui United este una catastrofală, iar ”diavolii” sunt în acest moment în afara locurile de Europa. Jose Mourinho îşi poate salva postul doar dacă va reuşi un parcurs impresionant în Liga Campionilor.

Portughezul spera însă la un adversar mai accesibil în optimi pentru a putea avea speranţe la accederea în sferturi. PSG are ca obiectiv câştigarea Ligii Campionilor, iar United va avea o ”dublă” infernală.

REVANŞA LUI DI MARIA

Angel Di Maria a fost transferat de Manchester United de la Real Madrid, dar mijlocaşul argentinian nu a reuşit să se adapteze pe Old Trafford. A fost transferat de PSG şi a devenit om de bază la campioana Franţei în mandatul lui Thomas Tuchel.

Acum, Di Maria se va întoarce pe ”Teatrul Viselor” pentru a-şi lua revanşa în faţa clubului care a preferat să se despartă mult prea repede de el.

Manşele tur ale confruntărilor ar urma să se joace pe 12 şi 13 februarie, respectiv 19 şi 20 februarie 2019, în timp retururile se vor disputa pe 5-6 martie şi 12-13 martie 2019.

Afla mai multe despre: mourinhopsgunitedliga campionilor 

viewscnt
Articole similare