Experiențe împreună.
You are here:

Confuzie după ce Eduard Novak a anunţat că mai mulţi spectatori vor intra pe Arena Naţională la EURO! Informaţia, dezminţită la scurt timp

Confuzie după ce Eduard Novak a anunţat că mai mulţi spectatori vor intra pe Arena Naţională la EURO! Informaţia, dezminţită la scurt timp

EURO 2020

Comentarii

Ministrul Tineretului şi Sportului, Eduard Novak, a declarat că gradul maxim de ocupare a Arenei Naţionale la toate meciurie din cadrul Euro-2020, care vor avea loc la Bucureşti, a fost mărit de la 25 la 50 la sută.

Novak spune că gradul de ocupare a Arenei Naţionale a fost crescut de la 25 la 50 la sută la toate meciurile de la Euro-2020 care vor avea loc la Bucureşti

"Ieri a fost aprobată această decizie, deci până la 50 la sută, de la 25 la 50 la sută. Spectatorii trebuie să fie vaccianţi, se pot vaccina şi acolo, dacă prezintă test PCR de 72 de ore, test antigen de 24 de ore, poate să facă primul vaccin şi să intre pe stadion. Acestea sunt condiţiile, aşteptăm să vedem şi organizatorul, pentru că timpul este foarte scurt pentru bilete, ca să obţinem mai multe bilete şi trebuie să vedem care vor fi ultimele noutăţi. Timpul este foarte scurt, nu vreau să intru în detalii (n.r. - cum vor fi distribuite bieletele suplimentare). Trebuie întrebat FRF-ul, ei ştiu cel mai bine pentru că ei sunt în contact cu UEFA permanent", a spus Novak la ProX.

Novak spune că sunt aşteptaţi 50-60 la sută suporteri ai echipelor care vor juca la Bucureşti: "Marea majoritate, 50-60 la sută sunt de afară. Toţi cei care au bilete pentru Euro au gratuitate la transport, metrou, tren şi autobuz", a precizat el.

Răzvan Mitroi dezminte informaţia ministrului Novak

Conform News.ro, managerul de comunicare al FRF, Răzvan Mitroi, a dezminţit informaţia lansată, joi, de ministrul Tinereului şi Sportului, Eduard Novak, potrivit căreia gradul de ocupare al Arenei Naţionale a fost crescut de guvern de la 25 la sută la 50 la sută.

Întrebat într-o conferinţă de presă dacă este adevărată informaţia prezentată de Novak la ProX, Mitroi a răspuns: "Nu, simplu. Hotărărea Consiliului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă de ieri, hotărârea numărul 39, spune clar că este vorba de meciul al patrulea, din optimile de finală, din 28 iunie, când suplimentarea de la 25 la 50 la sută se va face doar cu persoane vaccinate, care au trecut de schema completă acum zece zile şi dacă nu au trecut zece zile trebuie să se testete, dar tot să fie vaccinate".

Programul partidelor de pe Arena Naţională este următorul:

Grupa C

  • Duminică, 13 iunie 2021, ora 19:00 Austria – Macedonia de Nord;
  • Joi, 17 iunie 2021, ora 16:00 Ucraina – Macedonia de Nord;
  • Luni, 21 iunie 2021, ora 19:00 Ucraina – Austria;

Optime de finală

  • Luni, 28 iunie 2021, ora 22:00 1F – 3A/B/C.

Celelalte trei partide din această grupă, din care mai face parte Olanda, vor avea loc la Amsterdam.

viewscnt
Articole similare
A vrut Tsitsipas sa sugereze ceva necurat despre Djokovici? Ce a declarat grecul dupa finala...