Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Confuzie totală în transferul lui Dennis Man de la FCSB! Bomba detonată de Anamaria Prodan înainte ca jucătorul să semneze: "Nu anunţa presa, asta vreau"

Confuzie totală în transferul lui Dennis Man de la FCSB! Bomba detonată de Anamaria Prodan înainte ca jucătorul să semneze: "Nu anunţa presa, asta vreau"

FCSB

Comentarii

Agenta Anamaria Prodan este în război cu Gigi Becali şi Ioan Becali, după ce transferul lui Dennis Man, de la FCSB la Parma, e aproape încheiat. Impresara a dezvăluit ce sume s-au învârtit în cazul mutării şi a dezvăluit că Giovanni i-a obţinut fotbalistului un salariu mai mic decât a cerut ea.

Anamaria Prodan susţine că Dennis Man a fost ameninţat să se înţeleagă cu Giovanni Becali

Dennis Man a ajuns în Italia, iar primele imagini cu fotbalistul plecat de la FCSB au apărut pe reţelele de socializare. De departe, singura parte care a pierdut la acest transfer e Anamaria Prodan, care nu a mai intermediat mutarea. Peste ea s-a băgat Ioan Becali, cel care l-a dus şi pe Valentin Mihăilă la Parma: "A ajuns în Italia (n.r. - Dennis Man). Gigi Becali şi Giovanni Becali l-au obligat cu o hârtie pe o zi jumătate, că Giovanni are voie să intre în club cu el. Mi-a povestit tot ce s-a întâmplat, l-au ameninţat că nu mai joacă fotbal, că rămâne la Steaua (n.r.- FCSB). Eternele tertipuri. Tatăl lui a fost la palat. De trei zile înceacă să îi explice lu Gigi Becali că nu e corect, în faţa lui Dumnezeu şi a mea nu e corect în primul rând. Penru că eu l-am adus de când era  mic şi am avut grijă de el. Nici nu a vrut să audă, nu a mai contat nici Dumnezeu, nici Iisus Hristos. Când a auzit de bani a uitat şi de Dumnezeu şi de tot. Este o nebunie. El a jucătorul meu, el a refuzat să semneze, în ciuda presiunilor, a refuzat să semneze cu Giovanni pe cinci ani. A spus clar că nu îl interesează să lucreze cu Giovanni Beccali şi, într-un final, când l-au ameninţat şi ne-am dat seama că poate să cadă transferul ăsta, a semnat o hârtie de o zi", a declarat Anamaria Reghecampf pentru Telekom Sport. 

Suma transferului lui Dennis Man la Parma, mai mică? Anunţul făcut de Anamaria Reghecampf

Iniţial, Gigi Becali a anunţat că s-a înţeles cu Parma pentru 15 milioane de euro. Apoi, a revenit şi a anunţat că e vorba despre 13 milioane de euro, cu tot cu bonusuri. Anamaria Prodan, cea care a purtat discuţiile dintre FCSB şi Parma pentru transferul lui Dennis Man, a susţinut că există discrepanţe între ce au oferit italienii şi suma anunţată de finanţatorul FCSB. 

De altfel, impresara crede că transferul s-a făcut pentru 12 milioane de euro, cu tot cu bonusuri: "Gigi Becali se încurcă în minciuni şi vorbeşte nonsens. Dacă el spune că a avut ofertă şi a bătut palma cu patronul Parmei pe 13 milioane de euro şi încă două bonus... Înainte ca Ana Maria Prodan să aducă hârtie oficială tot de la Parma, deci iar o nebunie. Deci Parma bătea palma cu Gigi şi Giovanni Becali, iar două ore mai târziu îmi dădea mie ofertă pentru acelaşi jucător de 10 milioane cu două milioane bonus.

Deci cum la două ore Parma trimite ofertă mai mică cu două milioane decât cea agreată iniţial, cum zice Becali? După două ore în care vorbesc, vorbesc cu Gigi Becali şi am conversaţiile, îmi spune nu anunţa presa pentru că vreau să cer 15 milioane. Ok, trimite-le răspuns că vrei 15. În momentul acela, am mailul de la Steaua (n.r.- FCSB), în care le mulţmesc pentru cele 10, dar ei vor 15, nici un leu mai puţin. Deci de ce mai răspundea Gigi, dacă înainte cu două ore se înţeleseseră pe 13 cu două bonus?". 

Gigi Becali a acuzat-o pe Anamaria Reghecampf că l-a minţit: "Cu ce să îl minte eu? Că i-am adus toate ofertele? De doi-trei ani îi aduc ofertă pentru toţi jucătorii. Pe Dennis Man, cinci oferte. Păi, eu am fost bună, extraordinară, în familie cu Gigi Becali, cât nu i-am cerut niciun ban şi cât am lucrat pentru el gratis şi cât l-am ajutat să nu îi distrugă cineva clubul cât a stat în puşcărie. 

Nu au vrut să îmi dea hârtia în mână, să semnez hârtia. Mâine mă duc acolo, Alessandro o să discute salariul jucătorului. Probabil vărul o să fie acolo să îşi ia banii. La Parma este o situaţie foarte încurcată, de asta mă sunase ieri şi era aşa drăguţ că îmi dă 100 de mii de euro. Adică trebuia să îi dau jucătorul lui Giovanni Becali pentru cinci ani şi să îmi arunce el 50 de mii şi Giovanni 50 de mii, în condiţiile în care au făcut 13 milioane de euro, dar eu nu cred în această sumă. Maximum 12 milioane de euro şi ăia cu bonusuri şi în rate", a mai spus soţia lui Laurenţiu Reghecampf. 

Ce salariu va avea Dennis Man la FCSB

Anamaria Prodan a continuat atacul asupra lui Giovanni Becali şi Gigi Becali şi a susţinut că vărul finanţatorului FCSB a obţinut un salariu pentru jucător cu mult sub ce a cerut ea: "Eu am cerut 1,5 milioane de euro salariu, Giovanni Becali îi negociază 400 de mii până la finalul anului sau 650-800 de mii pe an. Denis a anunţat că nu merge pe minimum 100 de mii de euro şi l-am sunat pe patron, că nu e normal să facă Giovanni aşa ceva, în condiţiile în care e băgat cu forţa. Şi îşi ia nişte bani nefăcând nimic, obţinând un număr de ftelefon şi sunând, pentru că Gigi nu vorbeşte nicio limbă străină şi Giovanni, pe unde a învăţaţ el limbi străine...", a încheiat agenta. 

Afla mai multe despre: gigi becalidennis mananamaria prodanfcsbdennis man fcsb parma 

viewscnt
Articole similare