Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Connor McDavid îşi continuă cursa de apărare a trofeului de cel mai bun marcator din NHL, obţinut în premieră sezonul trecut!

Connor McDavid îşi continuă cursa de apărare a trofeului de cel mai bun marcator din NHL, obţinut în premieră sezonul trecut!

Hochei pe gheață

Comentarii

În direct la Telekom Sport, căpitanul lui Edmonton Oilers a marcat al 41-lea gol al său în acest sezon şi a ajuns la 103 puncte, cu 6 peste principalul său urmăritor, Nikita Kucherov, de la Tampa Bay Lightning

Edmonton a trebuit, însă, să se recunoască învinsă la Vancouver, unde Canucks au bifat a treia victorie consecutivă şi a 4-a în ultimele 5 partide.

Anul trecut, McDavid (văzut de specialişti drept următorul Mario Lemieux) lua NHL prin surprindere şi câştiga Art Ross Trophy cu 100 de puncte la finalul sezonului regulat, 30 de goluri şi 70 de pase decisive. În acest sezon s-a văzut deja creşterea sa în experienţă şi Connor McDavid a deschis scorul la Rogers Arena, din Vancouver, cu golul său cu numărul 41 în acest sezon, la doar 4 reuşite de liderul Alex Ovechkin.

Gazdele au revenit după prima repriză prin Sam Gagner, care a marcat golul egalizator, şi şi-au adjudecat victoria prin reuşita lui Derrick Pouliot, înregistrată după fix două minute scurse din repriza a 3-a. Fostul fundaş al lui Pittsburgh Penguins deţine în acest moment un record inedit în NHL: toate cele 5 goluri din cariera sa de profesionist au fost “game-winning goals”!

În urma celorlalte rezultate înregistrate în noaptea de joi, Washington Capitals şi Toronto Maple Leafs au obţinut matematic calificarea în playoff, iar Boston Bruins, după victoria cu 4-2 împotriva lui Tampa Bay, au trecut pe primul loc în clasamentul conferinţei de Est.

Telekom Sport îşi reia transmisiunile în direct din NHL săptămâna viitoare, când iubitorii hocheiului pot urmări partida San Jose Sharks – Dallas Stars, miercuri dimineaţă, de la ora 05:30.

 

Afla mai multe despre: connor mcdavidnhlhochei 

viewscnt
Articole similare