Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Conor McGregor intră în lumea fotbalului! Starul din UFC vrea să cumpere un gigant din Premier League."Plănuiesc asta. Îmi plac ambele!"

Conor McGregor intră în lumea fotbalului! Starul din UFC vrea să cumpere un gigant din Premier League."Plănuiesc asta. Îmi plac ambele!"

Fotbal

Comentarii

Luptătorul de MMA a anunţat că inteţionează să cumpere un club din Anglia.

Fanii lui Manchester United sunt în continuare nemulţumiţi de modul cum familia Glazer gestionează clubul. Totuşi, luptătorul irlandez crede că în curând va putea deveni proprietarul unei echipe de fotbal.

McGregor a recunoscut că simpatizează echipa Celtic, dar şi pe cei de la Manchester United. Super Liga a fost amânată, iar familia Glazer a arătat că nu este aşa intersată de suporterii clubului. Fanii au organizat chiar un protest împotriva proprietarilor lui United, iar confruntarea contra lui Liverpool din Premier League a fost amânată. 

"Sunt sigur, că sunt interesat să cumpăr o echipă de fotbal la un moment dat. Atât Celtic, cât şi Manchester United sunt echipe care cu siguranţă îmi plac. Sunt deschis, simt că aş putea face lucruri grozave pentru un club", a postat McGregor pe Twitter.

Un lucru este clar, irlandezul nu are puterea financiaraă necesară pentru a cumpăra clubul de la Familia Glazer, care au o avere estimată la 4 miliarde de lire sterline. 

Conor McGregor are o avere estimată undeva la 180 de milioane de lire sterline şi nu se apropie de proprietarii lui United. 

 

Afla mai multe despre: conor mcgregor 

viewscnt
Articole similare