Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Conor McGregor şi-a anunţat retragerea din MMA şi este favorit să ajungă în WWE. Ce cotă are luptătorul să fie din nou arestat :))

Conor McGregor şi-a anunţat retragerea din MMA şi este favorit să ajungă în WWE. Ce cotă are luptătorul să fie din nou arestat :))

WWE

Comentarii

Conor McGregor, fost campion în UFC şi cel mai popular luptător de MMA din acest moment, şi-a anunţat retragerea marţi din sportul în care s-a consacrat. O agenţie de pariuri a lansat mai multe cote privind viitorul irlandezul, favorit fiind să ajungă în wrestling. Vezi mai jos ce cotă are să fie din nou arestat.

2.50 este cota ca McGregor să o ia pe urmele lui Ronda Rousey şi să lase UFC-ul pentru banii miliardarului Vince McMahon. Dacă într-adevăr irlandezul va face această trece, el va putea fi urmărit pe Telekom Sport. Cele mai importante show-uri de wrestling, RAW şi SmackDown, sunt transmise săptămânal de Telekom Sport, vineri şi duminică. 

Cine pariază că următoarea "mişcare" a fostului campion din UFC este să ajungă din nou în spatele gratiilor, fapt ce s-a întâmplat până acum de două ori, poate câştiga de şase ori suma pariată. Alte pariuri incluse pe lista Bet Online sunt ca McGregor să revină în box, să devină comentator în UFC, actor sau să îşi deschidă un bar. 

Cu toate acestea, anunţul retragerii lui McGregor (Mai multe detalii, AICI) este, foarte probabil, doar o strategie de-a irlandezului, care se află în negocieri cu preşedintele UFC, Dana White, pentru o nouă luptă în cuşcă. 

Afla mai multe despre: conor mcgregorufcwwe 

viewscnt
Articole similare