Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Consens între Gigi Becali şi MM Stoica în privinţa atacantului? ”Îl titularizăm! Facem ce spune MM Stoica şi gata”

Consens între Gigi Becali şi MM Stoica în privinţa atacantului? ”Îl titularizăm! Facem ce spune MM Stoica şi gata”

Fotbal

Comentarii

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali (65 de ani), s-a lăsat convins că trebuie să meargă ”pe mâna” lui David Miculescu (22 de ani) pentru postul de atacant, în continuare.

Gigi Becali îi dă dreptate lui Mihai Stoica

În urmă cu câteva zile, preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, a declarat că, dacă ar fi avut putere deplină de decizie la echipă, l-ar fi titularizat fără probleme pe David Miculescu în postura de atacant.

Eu, dacă aş fi decis, David Miculescu ar fi jucat meci de meci şi, poate, ar fi fost golgheterul echipei. Da, vârf. A jucat şi la UTA vârf. Poate să joace acolo.

Am altă părere despre el: îl văd un jucător cu certe perspective, dar trebuie să joace. Dacă joacă 20 de minute o dată la trei meciuri, nu are cum să crească”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

A fost ideea lui Gigi Becali?

La doar câteva zile distanţă, Gigi Becali afirmă că, de fapt, chiar va apela la David Miculescu pentru postul de atacant, dar ideea nu îi aparţine lui Mihai Stoica.

În realitate, ideea ar fi chiar a sa, după ce s-ar fi consultat şi cu antrenorii echipei, Mihai Pintilii şi Elias Charalambous.

Nu, că aşa am stabilit eu. Eu am stabilit asta, că trebuie să încercăm cu el (n.r. - cu David Miculescu atacant) acolo. Nu am o opinie diferită de Mihai Stoica.

Păi, o să-l titularizăm. O să facem ce spune MM Stoica şi gata. Nu că discipolul şi-a depăşit maestrul, dar asta este şi opinia mea. Şi a lui Pinti, şi a lui Charalambous. Deci, împreună am stabilit asta”, a declarat Gigi Becali, la prosport.ro.

David Miculescu a adunat 67 de partide pentru FCSB, însă a reuşit doar 6 goluri şi 5 pase decisive. Din aceste 67 de jocuri, doar în 7 a fost utilizat ca atacant, în care a şi marcat 3 goluri.

  • În restul partidelor a fost utilizat, cu preponderenţă, în flancul drept al ofensivei.
  • 1.000.000 de euro este cota de piaţă a lui David Miculescu, conform transfermarkt.de.

Afla mai multe despre: mihai stoicagigi becalidavid miculescu 

viewscnt
Articole similare