Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Consilierii locali din Craiova au decis: FC U Craiova, interzisă pe noul ”Ion Oblemenco!” Puşcaş: ”E absurd, şi fanii noştri au plătit stadionul”

Consilierii locali din Craiova au decis: FC U Craiova, interzisă pe noul ”Ion Oblemenco!” Puşcaş: ”E absurd, şi fanii noştri au plătit stadionul”

Fotbal intern

Comentarii

Consiliul Local Craiova a decis să nu lase echipa lui Adrian Mititelu, FC U Craiova, să joace pe stadionul ”Ion Oblemenco”. Subiectul a fost inclus pe ordinea de zi, 19 consilieri au votat împotrivă şi doar 6 au fost de acord ca arena să fie deschisă şi pentru FC U Craiova. Marcel Puşcaş, preşedinte la FC U Craiova, nu-şi explică decizia.

Fanii lui FC U Craiova au început să spere că îşi vor vedea favoriţii pe noul stadion, după ce schimbarea contractului de asociere privind arena din Craiova a fost unul dintre subiectele de pe ordinea de zi a Consiliului Local. Însă aici au avut parte de o nouă dezamăgire. Consilierii n-au fost de acord ca şi FC U Craiova să joace pe ”Ion Oblemenco”. Decizia a fost luată cu un scor de 19 la 7. La şedinţă au participat 18 consilieri PSD şi 8 din partea altor partide.

Marcel Puşcaş, preşedinte la FC U Craiova, critică decizia, mai ales că FC U Craiova era dispusă să plătească aceeaşi chirie pe care U Craiova CS o achită pe meci - 10.000 de euro - deşi echipa lui Adrian Mititelu joacă în Liga a 3-a. În plus, Puşcaş spune că şi suporterii lui FC U Craiova au contribuit  - prin taxe şi impozite - la ridicarea noului stadion:

”Toate stadionale din ţară permit oricărui club, oricărei entităţi sportive din oraşul respectiv, bineînţeles contra unui preţ fixat pe chirie, că nu e nimic gratuit, să evolueze pe stadioanele respective. Mă întreb oare de ce Primăria Craiova nu se inspiră şi din felul în care folosesc alte primării aceste stadioane?

Suntem un club cu mulţi suporteri. Mi se pare puţin absurd să interzici sau să îngrădeşti accesul miilor de suporteri acestui club, pe ce? Pe stadionul pe care ei l-au plătit, practic. Că şi prin contribuţiilor miilor de suporteri ai Ştiinţei Craiova, măcar un pilon s-a pus pe stadionul central şi din banii lor.



Clubul ar fi dispus să plătim 10.000 de euro pentru fiecare meci disputat pe stadionul central, baremul pentru Liga 1 fixat tot de consilierii locali şi Primăria Craiova. Asta-i culmea, Primăria Severin ne permite să jucăm pe stadionul din Severin, că şi ăla e stadionul primăriei”,
a declarat Marcel Puşcaş.

Există totuşi o mică speranţă pentru FC U, dar fanii vor trebui să mai aştepte. Consilierii au stabilit că trebuie îndeplinite anumite criterii pentru ca o echipă să joace pe ”Ion Oblemenco”. Printre ele, echipa să joace în Liga 1 sau să fie calificată în 16-mile Cupei României, sau să fie în cupele europene.

Afla mai multe despre: fc u craiovaion oblemenco 

viewscnt
Articole similare