Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Conspiraţie împotriva campioanei? ”Vreau să-i văd pe Budescu, Alibec şi Fatai şi contra Craiovei. În tur erau dispăruţi” Petrescu acuză: ”Se întâmplă multe lucruri ciudate”

Conspiraţie împotriva campioanei? ”Vreau să-i văd pe Budescu, Alibec şi Fatai şi contra Craiovei. În tur erau dispăruţi” Petrescu acuză: ”Se întâmplă multe lucruri ciudate”

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a terminat la egalitate, scor 2-2 (2-1), meciul disputat, duminică, în deplasare, cu Astra Giurgiu, în etapa a VI-a a play-off-ului Ligii I.

Clujenii au condus cu 2-0 şi, în urma egalului, au pierdut locul I în clasament, în favoarea formaţiei CS Universitatea Craiova, formaţie care devine acum favorită la titlul de campioană a României.

La finalul partidei, antrenorul Dan Petrescu s-a declarat mulţumit de prestaţia echipei sale, cu toate că recunoaşte că nu a înţeles exact cu CFR Cluj a încasat cele două goluri. Antrenorul campioanei României a invocat un complot împotriva CFR-ului din partea celorlalte echipe din Liga 1.

”Ghinionul a fost principalul motiv pentru care am ajuns aici. Cu FCSB am avut noroc, acum s-a întors. Nu înţeleg cum au dat două goluri pentru că au avut maxim două ocazii. Meritau victoria, dar ăsta este fotbalul. Presiunea este foarte mare, trebuie să ştim să trecem peste aceste momente.

Echipa a jucat bine, am dominat, când ai Budescu, Alibec, Răduţ, ştiam că se poate întâmpla orice. Dacă vom câştiga toate meciurile, putem câştiga titlul. Astăzi nu meritam să primim două goluri. Nu am înţeles cum am primit primul gol. Alibec a marcat prea uşor acolo gol.

Depinde ce vom face în celelalte meciuri până la meicul de la Craiova. Mi-aş dori ca atunci când vine Craiova aici, Astra să joace cu acelaşi spirit şi să văd în teren pe Budescu, Alibec şi Fatai că nu i-am văzut la meciul tur. Erau dispăruţi, la meciul tur de la Craiova niciunul nu a jucat, sper la Giurgiu când vine Craiova, să fie cei 3, sper ca cei de la Botoşani să joace meciul vieţii, Steaua la fel şi după cine merită să câştige, normal aşa ar fi. 

Mi se pare ciudat ce s-a întâmplat la ultimul meci cu Mediaş, cum a luat roşu Buş, cum n-am primit penalty clar cu Craiova, azi eu cred că a fost penalty la Camora, arbitrajele sunt cum sunt şi n-am văzut un arbitraj împotriva Craiovei deloc, n-aş vrea să le iau idn merite că n-ar fi corect, dar sunt multe lucruri care se întâmplă şi nimeni nu le vede a spus Dan Petrescu, după egalul cu Astra, scor 2-2.

Afla mai multe despre: dan petrescu 

viewscnt
Articole similare