Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Constantin Budescu a dat lovitura în Arabia Saudită! Ce salariu va încasa. Cum a reacţionat Ioan Niculae

Constantin Budescu a dat lovitura în Arabia Saudită! Ce salariu va încasa. Cum a reacţionat Ioan Niculae

Astra Giurgiu

Comentarii

Constantin Budescu (31 de ani) se va alătura noii sale echipe, Damac, din Arabia Saudită, în zilele următoare. Mijlocaşul şi-a asigurat un salariu important pe final de carieră.

Ce salariu va lua Budescu şi cum a reacţionat Ioan Niculae

Constantin Budescu îşi încheia contractul cu Astra în vara acestui an, însă, în urma restanţelor financiare pe care le avea la gruparea condusă de Ioan Niculae, a fost declarat liber şi a putut semna cu orice echipă.

Fostul fotbalist al Astrei a rămas într-o relaţie bună cu patronul Astrei, Ioan Niculae, cel care a fost convins de fotbalist că e o şansă pe care nu o poate rata. 

Budescu şi-a asigurat un salariu cu mult peste sumele din Liga 1: "El a semnat cu echipa din Arabia Saudită şi va pleca acolo zilele următoare. El are o relaţie bună şi cu patronul (n.r. - Ioan Niculae). A discutat cu patronul şi au hotărât că cea mai bună variantă este să plece in Arabia. E o oferta bună pentru el.

Am înţeles că are un an şi jumătate de contract. Din câte ştiu eu, în jur de 800 de mii are salariu acolo. Nu ştiu detalii, dar cam aşa ceva. Ne va lipsi mult, suntem siguri că ne va lipsi", a declarat oficialul Astrei, Bogdan Mara, pentru Look Sport Live. 

Afla mai multe despre: constantin budescuastradamac 

viewscnt
Articole similare