Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Constantin Budescu a debutat la FC Voluntari! Primele concluzii + Reproşuri la adresa lui Laszlo Dioszegi: ”A ieşit un circ!”

Constantin Budescu a debutat la FC Voluntari! Primele concluzii + Reproşuri la adresa lui Laszlo Dioszegi: ”A ieşit un circ!”

FC Voluntari

Comentarii

Formaţia FC Voluntari a remizat, sâmbătă, în deplasare, scor 0-0, cu echipa Chindia Târgovişte, într-un meci din etapa a XXII-a a Ligii 1 Casa Pariurilor, prima din acest an.

Constantin Budescu a debutat la FC Voluntari! Primele concluzii: ”Avem o echipă foarte bună”

Constantin Budescu a debutat la noua sa echipă, FC Voluntari. Liviu Ciobotariu l-a introdus pe teren în minutul 68. 

Budescu a mărturisit că se simte bine la Voluntari şi a dezvăluit cum au decurs negocierile. 

”Până la urmă am obţinut un punct. E mai bine decât o înfrângere. nu a fost un meci spectaculos dar asta este, se vine după vacanţă, e foarte frig. Sperăm uşor, uşor să ne revenim. Avem o echipă foarte bună şi asta s-a arătat şi sezonul trecut. Eu sunt bine, mă antreneze.

Am ales FC Voluntari. A contat şi locul din clasament... de ce să nu recunosc? Au fost discuţii cu Sepsi, Craiova, Voluntari. Am şi zis atunci că nu vorbesc nimic la tv până nu e nimic concret dar din păcate au apărut ei la tv şi a ieşit un circ pe care nu trebuia să-l creeze... Îmi doresc să fiu alături de casă, familia e familie. Mai avem mult de muncă aici”, a declarat Constantin Budescu după meci. 

Lider în clasament este CFR Cluj, cu 57 de puncte, urmată în top 3 de FCSB – 47 de puncte şi de FC Voluntari – 38 de puncte. Primele două clasate au câte 21 de jocuri. Chindia este pe loculu 11, cu 23 de puncte.

Afla mai multe despre: fc voluntariconstantin budescu 

viewscnt
Articole similare