Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Constantin Budescu, ales în echipa săptămânii din Arabia Saudită. Ce notă a primit românul

Constantin Budescu, ales în echipa săptămânii din Arabia Saudită. Ce notă a primit românul galerie foto

Stranieri

Comentarii

Constantin Budecu impresionează la Damac. Jucătorul român a fost cel mai bun om din teren în 3 din cele 4 partide jucate în Arabia Saudită, iar în ultimul meci a reuşit prima contribuţie decisivă. Budescu a oferit o pasă de gol minunată, cu exteriorul, şi a fost ales în echipa săptămânii din campionatul intern.

Budescu continuă să impresioneze la Damac. Jucătorul român a oferit o pasă decisivă în victoria surpriză a echipei sale, împotriva lui Al Ahli, formaţia unde e împrumutat Alex Mitriţă.

Assist-ul lui Budescu a fost prima sa contibuţie decisivă de gol de când a mers în Arabia Saudită, în ciuda faptului că mijlocaşul de 32 de ani a fost cel mai bun jucător din teren în 3 dintre cele 4 partide în care a jucat. Astfel, Budescu a fost notat cu calificativul 7,9 şi a fost inclus în cea mai bună echipă a săptămânii.

Damac rămâne însă în zona retrogradării, pe penultima poziţie. Formaţia lui Budescu se află la 5 puncte de salvare, cu 8 etape rămase din campionatul saudit şi este printre favoritele la pierderea locului în prima divizie.

Video cu pasa decisivă a lui Budescu AICI.

Afla mai multe despre: constantin budescudamac 

viewscnt
Articole similare