Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Constantin Budescu ameninţă că pleacă de la Astra! "Nu avem ce face. Sunt destule probleme"

Constantin Budescu ameninţă că pleacă de la Astra! "Nu avem ce face. Sunt destule probleme"

Astra Giurgiu

Comentarii

Mijlocaşul Astrei, Constantin Budescu, ameninţă cu plecarea de la echipă, din cauza situaţiei în care se află clubul. De asemenea, fotbalistul a vorbit şi despre victoria echipei sale cu FCSB, scor 3-2.

VIDEO | Astra - FCSB 3-2 (Alibec 36, Seto 52, Alibec 80 / Ov. Popescu 18, Man 28)

În începutul intervenţiei sale, Constantin Budescu a vorbit despre victoria Astrei în faţa FCSB: "Am început foarte prost. Am putut reveni, din fericire. Au avut 2-0 şi încă o dată s-a dovedit a fi periculos. Sunt bine, sunt ok, dar începem să ne revenim la normal. Tebuie să jucăm toate meciurile la victorie, îmi pare rău că nu am reuşit să aducem şi puncte de la Craiova", a declarat Constantin Budescu.  

Totuşi, mijlocaşul a lansat un avertisment pentru conducerea Astrei. Fotbalistul a lăsat de înţeles că e decis să plece, din cauza problemelor din cadrul clubului: "Vom vedea. Dacă vor continua problemele, nu avem ce face. Ne dorim să jucăm în Europa, să jucăm la un nivel mai ridicat. Suntem destule probleme la club, să vedem ce probleme se rezolvă. Cel mai trist e că nu putem juca în Europa", a mai spus mijlocaşul la finalul partidei.  

Astra nu a primit licenţa pentru Europa

”Comisia de fond a refuzat acordarea licenţei UEFA clubului Asociaţia Fotbal Club Astra pentru neîndeplinirea criteriului de infrastructură, respectiv încălcarea art. 23 Stadion omologat pentru campionatul naţional Liga 1, percum şi pentru neîndeplinirea criteriului financiar, respectiv încălcarea art. 46, 47 şi 47bis.

Asociaţia Fotbal Club Astra a contestat hotărârea instanţei de fond la Comisia de apel pentru acordarea licenţei cluburilor.

Vineri, 5 iunie 2020, Comisia de apel a pronunţat decizia definitivă şi executorie pe plan naţional, prin care s-a respins apelul formulat de club şi s-a menţinut hotărârea Comisiei pentru acordarea licenţei cluburilor – instanţa de fond, prin care a refuzat acordarea licenţei UEFA, pentru sezonul 2020-2021, clubului Asociaţia Fotbal Club Astra”, a anunţat FRF.

Afla mai multe despre: constantin budescuastrafcsbplecare budescu astra 

viewscnt
Articole similare