Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Constantin Budescu, ”călăul” Universităţii Craiova! Ce l-a nemulţumit pe mijlocaş în ciuda victoriei împotriva oltenilor: ”De asta sunt supărat”

Constantin Budescu, ”călăul” Universităţii Craiova! Ce l-a nemulţumit pe mijlocaş în ciuda victoriei împotriva oltenilor: ”De asta sunt supărat”

FC Voluntari

Comentarii

FC Voluntari a reuşit să îşi treacă în cont prima victorie din play-off.

Universitatea Craiova, cea mai în formă echipă a României înaintea acestui meci, a fost înfrântă de FC Voluntari în a doua etapă a Ligii 1, scor 3-1.

Oltenii ”şi-au făcut-o cu mâna lor”, toate golurile iflovenilor venind în urma gafelor individuale ale jucătorilor pregătiţi de Laurenţiu Reghecampf.

Deşi se mai gândea la titlu înaintea acestui meci, este clar acum, dacă nu era şi precedent, că Universitatea Craiova nu are şanse de a câştiga Liga 1 în acest sezon.

”Călăul” formaţiei din Bănie în meciul Voluntari, pe lângă proprii jucători, a fost Constantin Budescu, jucător decisiv la fiecare dintre golurile marcat de Voluntari.

Venirea sa de la FCSB a reprezentat o reală lovitură pentru formaţia pregătită de Liviu Ciobotariu, iar Budescu a demonstrat împotriva Craiova de ce a meritat să fie adus la club.

În urma jocului, deşi echipa sa s-a impus, Constantin Budescu a recunoscut că este ”supărat” de un aspect al jocului.

Constantin Budescu, ”călăul” Universităţii Craiova

Internaţionalul român a pierdut balonul la golul marcat de Universitatea Craiova, lucru care l-a dezamăgit pe mijlocaş, chiar dacă este de părere că a fost faultat la acea fază.

Mi-am adus aminte de tinereţe. Mersi frumos! Mă bucur că am reuşit să îmi ajut echipa, mă bucur că am reuşit să obţinem prima victorie din play-off şi este un rezultat meritat.

Am avut multe ocazii şi ne bucurăm că am câştigat. De asta sunt supărat, că am luat gol din cauza mea, dar a fost un fault clar la jumătate.

Nu înţeleg de ce nu s-a văzut acest fault, dar nu mai contează, că nu vreau să vorbesc, e o seara frumoasă pentru noi, se întâmpla să greşim cu toţii şi important e că s-a terminat cu bine.

Au fost câteva faulturi, mi-a explicat ceva, dar nu am înţeles de ce nu mi-a dat faulturi, nu mai contează”, a declarat Constantin Budescu.

Afla mai multe despre: constantin budescu 

viewscnt
Articole similare