Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Constantin Budescu, debut de uitat în tricoul lui Damac FC. ”Eu am ratat prea multe ocazii, la fel ca restul echipei”

Constantin Budescu, debut de uitat în tricoul lui Damac FC. ”Eu am ratat prea multe ocazii, la fel ca restul echipei”

Stranieri

Comentarii

Budescu a fost integralist în partida pierdută de noul său club, împotriva lui Al-Faysaly. Damac a fost învinsă cu 2-0, în runda a 19-a din Campionatul Arabiei Saudite. Amalfitano 12' şi Tavares 28'. foşti jucători la Dijon, au înscris golurile. După ce Damac a reuşit o victorie importantă împotriva lui Al Hilal etapa trecută, care a cauzat demiterea lui Lucescu Jr., noua trupă a lui Budescu nu a putut să continue pe un trend ascendent.

În urma aceste înfrângeri, Damac rămâne pe locul al 15-lea în campionat, la doar o poziţie şi 2 puncte deasupra ultimei clasate, Al Ain. Mai mult, 7 puncte despart noul club al lui Budescu de Al Batin, ocupanta ultimului loc ce asigură salvarea de la retrogradare.

Însă, marţi, 23 februarie, Damac o va înfrunta pe Al Ain şi are şansa de a mai adăuga 3 puncte la cauza sa, împotriva celei mai slabe echipe din campionat, cel puţin pe hârtie.

”Am început meciul foarte greu, practic de la 2-0. Apoi am început să jucăm. În repriza a doua, am avut multe ocazii, dar n-am reuşit să înscriem. Aşa e fotbalul! Cred că portarul a avut o zi incredibilă, a scos toate mingile. Eu am ratat prea multe ocazii, la fel ca restul echipei. E o înfrângere grea pentru noi", a declarat dezamăgit Budescu în urma partidei, pentru RiyadiyaTV.

Afla mai multe despre: constantin budescu 

viewscnt
Articole similare