Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Constantin Budescu, dorit insistent de un club din România! Ce spune antrenorul: ”Îl aştept la pregătire în câteva zile”

Constantin Budescu, dorit insistent de un club din România! Ce spune antrenorul: ”Îl aştept la pregătire în câteva zile”

Fotbal intern

Comentarii

După despărţirea de FCSB, Constantin Budescu ar putea reveni la echipă la care şi-a făcut junioratul

Constantin Budescu a părăsit-o oficial pe FCSB, la doar patru luni după ce revenise la echipa patronată de Gigi Becali, chiar la cererea latifundiarului.

Întoarcerea sa nu a decurs conform planului, întrucât sistemul utilizat de FCSB nu este unul care să maximizeze talentele lui Budescu, iar internaţionalul român este acum în căutarea unui nou angajament.

Mijlocaşul ofensiv nu duce lipsă de propuneri, iar o revenire la clubul la care a crescut ar putea fi o opţiune viabilă.

Antrenorul Petrolului, Nae Constantin, a afirmat că îl aşteaptă pe Budescu înapoi la Ploieşti şi că a transmis conducerii că şi-l doreşte.

Constantin Budescu, dorit insistent de un club din România

Eu îl aştept, am transmis-o. N-am vorbit personal cu el, dar conducerea ştie ce vreau. Dacă mă gândesc strict la mine, mi-ar plăcea să nu îşi găsească nimic şi, în câteva zile, să-l vedem la pregătire cu noi. 

Dacă reuşeşte să-şi găsească altceva, îi doresc să fie sănătos, să aibă multă baftă”, a declarat Nae Constantin.

Constantin Budescu a fost tras pe linie moartă de Gigi Becali la FCSB, după ce latifundiarul a fost dezamăgit de prestaţiile sale, mai ales având în vedere ce salariu important avea.

Eu spun ce cred eu, trebuie să spunem adevărul. Eu nu am diplomaţia aia, eu spun ce văd. Budescu nu este Budescu. A fost altceva, nu ştiu ce a fost.

Ştii care e treaba? La un moment dat, un jucător, oricât de mare talent ar avea, când mingea e la tine, şi nu ai iuţime sau agerime pentru a putea să o păstrezi şi vine şi ţi-o fură adversarul, părerea mea e că nu mai ai ce să cauţi la fotbal.

El e foarte talentat şi vrea să dea pase decisive, ridică capul, dar dacă nu se coordonează e o problemă mare. La noi nu va fi o problemă, eu o să mă înţeleg cu Budescu.

Banii pe care eu i-am promis îi va primi. Eu nu cred că-l vom mai vedea pe teren”, spunea Gigi Becali, la Pro X, în urmă cu aproape o lună.

Afla mai multe despre: constantin budescu 

viewscnt
Articole similare