Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Constantin Budescu este surprins că nu a fost convocat de Mirel Rădoi: „Înainte să plec din România ştiu că eram la echipa naţională! Nu ştiu ce s-a întâmplat”

Constantin Budescu este surprins că nu a fost convocat de Mirel Rădoi: „Înainte să plec din România ştiu că eram la echipa naţională! Nu ştiu ce s-a întâmplat”

Echipa națională

Comentarii

Constantin Budescu a vorbit, pentru prima oară, despre faptul că nu a fost convocat de Mirel Rădoi pentru meciurile cu Macedonia de Nord, Germania şi Armenia.

Pe lista lui Rădoi lipseste Constantin Budescu, fostul fotbalist al Astrei şi al FCSB-ului, care spune că nu se aştepta. Mijlocaşul a mărturisit că înainte să bată palma cu Al Damac avea şanse mari să fie în lot, deci consideră că plecarea în Arabia Saudită a cântărit în decizia luată de Rădoi.
„Înainte să plec ştiu că eram la echipa naţională, acum nu ştiu ce s-a întâmplat. Fiecare antrenor îşi are jucătorii lui, sistemul de joc. Nu sunt eu în măsură să comentez. Dacă eram convocat veneam cu plăcere. Nu pot să spun că sunt dezamagit, mă aşteptam oarecum. M-am gandit şi eu după această plecare că o sa fie mai dificil să vin la echipa naţională, dar nu am avut ce să fac, a trebuit să plec. Nu cred că a fost numai asta. Probabil a fost o schimbare de moment, a fost alegerea lui. Nu am nici un fel de problemă", a spus Budescu, în direct, la Ora Exacta in Sport.

„Nu am vorbit cu el. Am vorbit cu oamenii din club de la Astra, eram într-o formă destul de bună şi mi-au spus că într-o proporţie foarte mare sunt la echipă naţională. Acum, că am venit aici, probabil s-a schimbat această decizie", a explicat mijlocaşul.

„Budi” a devenit un jucător important pentru Damac, dar echipa are probleme în campionatul Arabiei Saudite. Damac e pe penultimul loc, cu 20 de puncte, la cinci puncte în spatele ultimei echipe care rămâne în prima ligă.

  • 15 prezenţe si 5 goluri are Budescu în tricoul echipei naţionale

Afla mai multe despre: constantin budescumirel radoinationala romaniei 

viewscnt
Articole similare