Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Constantin Budescu, înapoi în naţională? Dică i-a transmis condiţiile după transferul în Arabia Saudită: "E la retrogradare"

Constantin Budescu, înapoi în naţională? Dică i-a transmis condiţiile după transferul în Arabia Saudită: "E la retrogradare"
Comentarii

Constantin Budescu rămâne în atenţia staff-ului naţionalei României, iar secundul Nicolae Dică i-a transmis care sunt condiţiile pentru a reveni sub tricolor.

Cum ajunge Constantin Budescu înapoi în naţională

Mirel Rădoi a anunţat deja lista stranierilor pentru meciurile cu Macedonia de Nord, Germania şi Armenia, din preliminariile Campionatului Mondial din 2022, iar Budescu nu se află pe ea. 

Nicolae Dică a lăsat de înţeles că Budescu ar fi urmat să fie convocat, dacă ar fi continuat la Astra, unde, în acest sezon, a marcat opt goluri şi a pasat decisiv de nouă ori, în 18 meciuri: "El a fost în calcul pentru noi, îl urmăream la Astra. Şi acum l-am urmărit, la noua echipă, dar vom vedea, în funcţie de evoluţiile pe care le va avea. El s-a dus şi la o echipă care este la retrogradare. Dacă se va întâmpla ca echipa să aibă rezultate pozitive, iar el să joace foarte bine, este posibil oricând să apară la echipa naţională", a declarat secundul naţionalei României pentru Telekom Sport.

Constantin Budescu a devenit un jucător important pentru Damac, dar echipa are probleme în campionatul Arabiei Saudite. Damac e pe penultimul loc, cu 20 de puncte, la cinci puncte în spatele ultimei echipe care rămâne în prima ligă.  

România, în preliminariile Cupei Mondiale din 2022

România face parte din Grupa J a preliminariilor europene ale Cupei Mondiale din 2022, alături de Germania, Islanda, Macedonia de Nord, Armenia şi Liechtenstein, în urma tragerii la sorţi de la Zurich. Europa va trimite la turneul final din Qatar 13 reprezentative.

Tricolorii vor disputa prima partidă din grupa preliminară pe teren propriu, contra Macedoniei de Nord, meci care se va juca în 25 martie, de la ora 21:45, pe Stadionul Ilie Oană din Ploieşti. Apoi urmează duelul cu Germania, iar staff-ul naţionalei se gândeşte la un rezultat pozitiv: 

"Noi pornim cu ideea să dea Dumnezeu să facem un rezultat pozitiv (n.r. - cu Germania). De ce să nu credem? Dar mai întâi avem meciul cu Macedonia, care credem noi că este un meci foarte greu. O echipă bună, cu jucători interesanţi", a mai spus Nicolae Dică pentru Telekom Sport.

 

Afla mai multe despre: nicolae dicaechipa nationalaromania germaniaconstantin budescu 

viewscnt
Articole similare