Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Constantin Budescu, noua ţintă pentru FCSB. Jucătorul Astrei este pe locul 5 în topul golgeterilor Ligii 1

Constantin Budescu, noua ţintă pentru FCSB. Jucătorul Astrei este pe locul 5 în topul golgeterilor Ligii 1

Fotbal

Comentarii

În acest sezon, Budescu are 6 goluri şi 7 pase decisive pentru formaţia din Giurgiu. Numai în ultimul meci din acest an, Budescu a înscris de 3 ori în poarta celor de la UTA.

Conform Fanatik, FCSB este foarte aproape de de a-l readuce la formaţie pe Constantin Budescu. Chiar dacă este lider în Liga 1 şi are cel mai mare număr de goluri marcate dintre toate echipele, al 5-lea golgeter al Ligii 1 ar putea fi o soluţie pentru atacul celor de la FCSB.

Budescu a mai evoluat pentru FCSB în sezonul 2017-2018. Momentan, Budescu este jucătorul Astrei, formaţie de pe locul 10 în campionat. În acest sezon, Budescu are 6 goluri şi 7 pase decisive pentru formaţia din Giurgiu. Numai în ultimul meci din acest an, Budescu a înscris de 3 ori în poarta celor de la UTA.

Budescu a fost inclus de LPF în primii 11 jucători ai turului de campionat: Vâlceanu (Clinceni) – Bălaşa (Craiova), I. Cristea (FCSB), A. Burcă (CFR Cluj) – Deac (CFR Cluj), Cicâldău (Craiova), Vaşvari (Sepsi), Moruţan (FCSB) – Man (FCSB), Budescu (Astra), Florin Tănase (FCSB). Antrenori: Ilie Poenaru (Academica Clinceni) şi Leo Grozavu (Sepsi).

Budescu este cotat în acest moment la 2 milioane de euro, conform transfermarkt.com. În urmă cu exact un an, cota acestuia era dublă.

Articol postat de ANDREI BADEA

Afla mai multe despre: astrafcsb 

viewscnt
Articole similare